HaberSpor Haberleri

Çoluk çocuğa gol atamadık! / Ankaragücü: 0 – Beşiktaş: 0

almeida ankaragucu e1326095228940Ankaragücü Beşiktaş maçı özeti / Kartal şok etti!… Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, A2 takımından takviyelerle sahaya çıkabilen Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. / Ankaragücü Beşiktaş maçı özeti…

Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta heyecanı Ankaragücü Beşiktaş maçı ile devam etti. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi takibini sürdüren Beşiktaş, büyük bir kriz yaşayan ve maçlara A2 takımı ağırlıklı kadrosuyla çıkan Ankaragücü karşısında hiç ummadığı bir puan kaybı yaşadı. Beşiktaş’ta Almeida ve sonradan oyuna giren Edu saç baş yoldururken orta saha futbolcularının da kötü futbolu dikkat çekti.

Ankaragücü Beşiktaş maçı dakikaları;

4. dakikada Muhammed’in kullandığı köşe vuruşunda arkaya açılan topa Turgut Doğan Şahin vurdu, top üstten auta gitti. 21. dakikada Manuel Fernandes ile başlayan Beşiktaş atağında ceza alanı önünde Veli topla buluştu ara pasında Fernandes ceza sahasına girdi ancak vurmakta gecikti. 23. dakikada Mustafa Pektemek ortaladı, Almeida dokundu, top tekrar Mustafa’nın önünde kaldı. Genç futbolcunun şutunda top yandan dışarı gitti. 27. dakikada Abdullah uzaktan sert vurdu, top dışarı gitti. 34. dakikada Simao, boş durumdaki Almeida’ya vermek yerine şut atınca Beşiktaş mutlak bir golden oldu. 42. dakikada Veli Kavlak ceza sahasının hemen dışından vurdu ama vuruşunda isabet bulamadı. Kalan dakikalarda da gol olmadı ve Ankaragücü Beşiktaş maçı ilk yarısı golsüz sona erdi.

Ankaragücü Beşiktaş maçı özeti için tıklayın

56. dakikada Edu ortaladı, Almeida vuramadı, Aydın’ın ters vuruşunda top kornere çıktı. 59. dakikada Almeida’dan seken top Edu’nun önünde kaldı. Edu müsait durumda topu auta attı. 68. dakikada Fernandes’in çizgiden yaptığı ortada Almeida topa dokunamadı. 80. dakikada Fabian Ernst’in ara pasıyla ceza alanına giren Edu kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı top kaleci Bora’da kaldı. 84. dakikada Fernandes ortaladı, Almeida kafayı vurdu top auta gitti. Kalan dakikalarda da iki takımın çabaları sonuç vermedi ve Ankaragücü Beşiktaş maçı 0-0 berabere bitti.

Ankaragücü Beşiktaş maçı sonrası görüşler;

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında “Maçın analizini yapmak çok kolay. Maçta aslında tek taraf vardı. Golü arayan tek taraf Beşiktaş’tı. Ankaragücü defansif oyun oynadı. Böyle takımlara karşı pozisyon bulmak çok zor. Böyle maçlarda bulduğunuz pozisyonları gol yapma zorunluluğu var. Biz ne iki ne üç daha fazla pozisyon bulduk. Hatamız bunları gole çevirememek. Genç futbolcularla oynamış olabilirler. Bu takımlara karşı oynamak ve pozisyon bulmak zordur” diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, iki haftadır çok iyi kadroya sahip takımlarla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Beşiktaş daha çok topa sahip oldu. Biz de pozisyonlara girdik. Maçın hakkı beraberlikti. Daha öncede söyledim oynadığımız maçlardan çok ilgilenmemiz gereken başka konular var. Hafta boyunca Turgut Doğan Şahin’in satılmasını istemiyorum dedim. Maça çıkıyoruz bir bakıyorum yönetim Turgut için bir başka takımla protokol yapmış. Elimizdeki en önemli oyuncuyu kaybediyoruz” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”79″]

Ankaragücü Beşiktaş maçı

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu