GündemHaber

CHP Beşiktaş adayı Gülsün Sağlamer mi oluyor?

Gülsün Sağlamer

İstanbul’daki mevcut başkanlarının çoğunu değiştirmeyi planlayan CHP’de Beşiktaş adayının Prof. Dr. Gülsün Sağlamer olarak açıklanacağı iddia edildi.

Vatan gazetesinin haberine göre Şişli’yi Mustafa Sarıgül’ün tercihine bırakacak olan CHP yönetiminin geri kalan 11 ilçede başkanların yarıya yakınını değiştireceği konuşuluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Beşiktaş, Kartal, Adalar, Maltepe ve Avcılar’da mevcut başkanların yerine yeni aday belirleyeceği iddia ediliyor. Kulislerden sızan haberlere göre Mustafa Sarıgül, yerel yönetim çalışmaları için oluşturduğu Bilim Platformu’nda yer alan eski İTÜ Rektörü Prof. Dr. Gülsün Sağlamer’i Beşiktaş’tan aday göstermek istiyor.

CHP Genel Merkezinde ise PM üyesi ve eski milletvekili Çetin Soysal’ın ismi öne çıkıyor. Maltepe’de Deniz Baykal’a yakınlığıyla bilinen mevcut belediye başkanı Mustafa Zengin, değişebilecek başkanlar arasında gösteriliyor. Bu ilçede Kılıçdaroğlu’nun dış ilişkiler danışmanı Ali Kılıç’ın adı ön plana çıkarken Kartal’da mevcut başkan Altınok Öz’ün aday gösterilmemesi halinde eski SHP’li bakanlardan Mustafa Kul’un en güçlü aday olduğu ifade ediliyor.

[adrotate banner=”88″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu