HaberSpor Haberleri

Carlos Carvalhal: Ekonomik sıkıntılar var

carvalhal dusunceli bt bp

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Trabzonspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında takımda ekonomik sıkıntıların olduğunu itiraf etti.

Carvalhal, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sözlerine kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıya değindi. Dünyadaki finansal sıkıntı yaşandığına dikkat çeken Carvalhal, buna bağlı olarak çok sayıda kulüpte de sorunlar yaşandığını ifade etti.

Hafta içerisinde medyada da Beşiktaş’ta ekonomik sıkıntılar olduğu yönünde haberler yer aldığını hatırlatan Carvalhal, “Bu konuyla ilgili iki şey söylemek istiyorum. Birincisi; oyuncuları tebrik etmek istiyorum; çünkü onlar gerçekten iyi bir iş başardılar. Üst düzey profesyonel olduklarını gösterdiler. Takım içerisinde hiç kimsenin bu sorunların çözüleceğine dair bir endişesi, ya da sıkıntısı olmadığını söyleyebilirim. O nedenle hiç böyle bir sıkıntı yaşamadık. Evet bazı problemler olabilir ama bizim işimiz önce kendi işimizi yapmak. Geri kalan problemler çözülecek problemlerdir” dedi.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu