HaberSpor Haberleri

Bursa’da bilet skandalı! Çocuğu tampon yapacaktı!

bursataraftariiolay bp

İptal edilen Bursaspor maçı için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilmek üzere bastırılan bedava biletler hakkında Bursa yöneticisi ‘O biletlerle tribünde tampon bölge yapacaktık’ dedi. Çocukları tampon olarak düşünen zihniyetin daha sonra bedava biletleri tribün liderlerine verdiği ortaya çıktı!

Bursaspor Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylar nedeniyel Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve Bilet Satış Sorumlusu Sedat Şen ile tribün liderlerinin sorguları sürüyor.

Kulüp müdürü ve bilet satış sorumlusunun, çocuk esirgeme, jandarma gibi kurumlara verilmesi gereken biletlerin olaylara karışan taraftarların üzerinden çıkması üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

Bursaspor yöneticisi İrfan Koç, bedelsiz biletlerin, Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginliği düşünerek açık kale arkası tribünde bir bölüm için bastırıldığını söyledi. Koç, ‘Biz sadece bu maçta uygulamak, Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında tampon bölge oluşturmak amacıyla polis koleji, jandarma, çocuk esirgeme ve futbol okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 3 bin adet bedelsiz bilet bastırdık. Gözaltına alınan birinin üzerinden de bu bilet çıkmış. Emniyet bu biletlerle ilgili bilgi topluyor. Osman Nuri Biçer ve Sedat Şen’in verdiğimiz bilgiler doğrultusunda serbest bırakılacağını düşünüyorum’ diye konuştu.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu