HaberSpor Haberleri

Diego Forlan’dan Schuster’e İstanbul sorgusu! / Video

Forlan bp1

Beşiktaş’ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği dünyaca ünlü forvet Diego Forlan Beşiktaş ve İstanbul hakkında Bernd Schuster’den bilgi alırken kameralara yakalandı. / Beşiktaş Transfer Haberleri

İspanya’daki Paseo Golf Turnuvası’nda Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Bernd Schuster ile siyah beyazlıların transfer gündeminde bir numara olan Diego Forlan bir araya geldi. İspanyol televizyonlarında yayınlanan görüntülerde Forlan Schuster’e İstanbul’un nasıl bir şehir olduğunu soruyor. Schuster ise “Çılgın bir şehir, ama çok büyük” yanıt verdikten sonra Diego Forlan “İstanbul’a gittiğimde inanılmaz bir trafik vardı. Doğru değil mi?” diyor. Bu sözler üzerine ise Schuster “Aracınla ilerleyemezsin bile. Ama İstanbul’a gitmelisin. Çünkü harika. Gerçekten muhteşem bir şehir” cevabını veriyor.

İspanya’da bu gelişmeler yaşanırken transferi sonlandırmak isteyen Beşiktaş’ta yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nun salı günü İspanya’ya gitmesi bekleniyor. Transferdeki tek pürüz, Uruguaylı yıldızın Türkiye şartlarının çok üzerinde para kazanıyor olması. Beşiktaş’tan yıllık 5 milyon Euro isteyen Diego Forlan’nın ücretinde indirim yapması halinde transferin kesinleşeceği öğrenildi.

İşte Diego Forlan ve Schuster arasındaki diyalog

[media id=337 width=600 height=340] [adrotate banner=”106″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu