HaberSpor Haberleri

Brezilya basını noktayı koydu! Feda bitti “yüzyılın kontratı” mı geldi?

Ronaldinho Beşiktaşta

Brezilya basını Ronaldinho’nun yüzyılın kontratına imza atarak Beşiktaşa transfer olduğunu duyurdu. Haberlere göre Beşiktaş Ronaldinho’ya 15 milyon Euro ödeyecek. Brezilya gazeteleri imzayı ‘yüzyılın kontratı’ olarak duyurdu.

Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Beşiktaş’a bir adım daha yaklaştı… Ronaldinho’nun menajeri ve abisi Roberto Asiss, Beşiktaş’tan teklifini aldıktan sonra Brezilya’ya geri dönüp Atletico Mineiro ve Gremio ile de bir görüşme yapacaklarını söylemişti.

Brezilya basınına göre ise Atletico Mineiro ile Ronaldinho’nun menajeri arasında dün yapılması planan görüşme gerçekleşmedi. Atletico Mineiro’nun başkanı Alexandre Kalil, Beşiktaş’ın teklifinin çılgınca olduğunu söyleyip, o rakamlara ulaşamayacaklarını ifade etmişti.

Ülke basınında Beşiktaş’ın Ronaldinho’ya yaptığı teklif “yüzyılın kontratı” şeklinde nitelenirken transferin bittiği duyuruldu.  Ronaldinho Beşiktaş’tan gelirse iki yılda yaklaşık 15 milyon Euro kazanacak. Atletico Mineiro Başkanı Kalil’se bugün yaptığı açıklamada artık aradan çekildiklerini ve Ronaldinho’nun Beşiktaş’a yararlı olmasını istediğini belirtti.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu