Spor Haberleri

BJK Futbol Okulları Şenliği Başladı

Bu yıl 8.’si düzenlenen Geleneksel BJK Futbol Okulları Şenliği, İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren 30’dan fazla Futbol Okulu’nda eğitim alan öğrenciler ve velilerinin katılımıyla başladı / Beşiktaş Haberleri

Gaziosmanpaşa Seyit Ateş Tesisleri’nde başlayan şenlik; Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, BJK Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren 30’dan fazla Futbol Okulu’nda eğitim alan öğrenciler ve velilerinin katılımıyla başladı.

Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş ve Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak’ın öğrenci ve velilere hitaben yaptıkları konuşmalarının ardından futbol turnuvasının ilk etap maçlarına geçildi. 3 hafta sürecek şenlik boyunca futbol turnuvasının yanı sıra çeşitli gösteriler ve etkinlikler düzenlenecek.

Gençlere, Beşiktaş sevgisini aşılamak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, “Temel hedeflerimiz; spor bilincini, paylaşmayı ve Beşiktaş sevgisini miniklere aşılamak. Futbol Okullarımız, bugüne kadar birçok oyuncunun özkaynak düzenimizle tanışmasında önemli bir rol oynadı. Bunun en somut örnekleriyse Muhammed Demirci ve Hasan Türk olmuştur. Burada çok sıcak ve samimi bir ortam var. Bu atmosferi tüm Türkiye’deki futbol okullarımızla yaşamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

BJK Futbol Okulları Şenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak ise bir futbol bayramının yaşandığını vurgulayarak şöyle konuştu; Şenliğimize katılım çok yüksek. Okullarımız arasındaki birlik ve beraberlik üst düzeyde. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve antrenörlerimizle birlikte başarılı bir organizasyona imza atıyoruz.

Turnuva boyunca antrenör arkadaşlarımız, öğrencilerimizi dikkatle takip edecek ve yetenekli isimleri özkaynak düzenimize kazandıracak. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz şenlikte İstanbul ve çevresinde eğitim veren futbol okullarımız yer alıyor ama sonbaharda düzenleyeceğimiz şenlikte tüm Türkiye’den futbol okullarımızın katılacağı geniş çaplı bir turnuva organize etmeyi planlıyoruz.

[adrotate banner=”260″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu