Spor Haberleri

Bilic: Demba BA’nın adı yeter!

slaven-bilic-mac-sonu-aciklamasi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord’u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“Kulübümüzün parçası olan herkes için harika bir geceydi. Herkesi tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. İzlenmesi keyifli bir maçtı. Çok büyük bir ülkenin, değerli bir takımına karşı oynadık. Tamamen hak ederek kazandık. Zor bir eşleşmeydi ama büyük bir iş başardık ve oyuncularımla gurur duyuyorum.”

“İlk yarıda bocaladık. Yeteri kadar agresif değildik. Sahamıza gelmelerine müsade ettik. Gole kadar gergindik ancak golden sonra harika bir oyun oynadık. yediğimiz gol bizi endişelendirdi ama ikinci golden sonra sürücü koltuğuna tekrar oturduk.”

Demba BA’nın adı yeter!

“Oğuzhan sezon başından bu yana birkaç sakatlık geçirdi ve tam seviyede değildi. Bu beni hiç endişelendirmedi. Mustafa Mart ayından bu yana bambaşka bir oyuncu oldu. Muhteşem bir öz güven ile oynuyor. Ortaya büyük bir kalite koyuyor.”

“Demba Ba’nın ismi yeterli. Demba Ba ile defalarca konuştum henüz yüzde 100 hale gelmedi ancak oynayabilecek kapasiteye ulaştı. Sistem tek başına çok önemli değil. Önemli olan oyuncuların reaksiyonu.”

“Biz işimizi yaptık UEFA Avrupa Ligi’ni garantiledik ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmamıza bir adım kaldı. Bazı takımlar daha tercih edilebilir, bazıları daha favori gösterilebilir. Asla pes etmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Belki küçük, belki de büyük bir sürprizi başarmaya çalışacağız.”

Transferlere de değinen Slaven Bilic, Takımın potansiyeli olduğunu, ancak geliştirmeleri gereken yerler bulunduğunu vurgulayan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, transferle boşlukları doldurmayı amaçladıklarını belirtirken;

“Bir iki sakatlık yaşandığında genç oyunculara görev vermek durumunda kalıyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse bu genç oyuncular henüz tam anlamıyla hazır değil. Transfer için oldukça aktif hareket ediyoruz. Bunun hayati bir önemi var. Süper Lig’de varız. Avrupa’da olacağız. Türkiye Kupası da var. Hem nitelik hem nicelik anlamında kadroyu geliştirmemiz gerekiyor. Geçen sezondan 6-7 oyuncu kaybettik. Onların boşluklarını dolduramadık. Matematik tutmuyor.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu