Fulya DavasıHaberHürser TekinoktaySpor HaberleriVideo Haber

“Beşiktaşlılar Fulya davasına sahip çıkarsa Beşiktaş kurtulur, Demirören hesap verir” (Video)

Mehmet Baransu Fulya

Beşiktaş hakkındaki iddialarıyla gündemi sarsan Mehmet Baransu Fulya konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı. Baransu, Beşiktaş camiasını hala devam eden Fulya davasına sahip çıkmaya çağırdı ve ekledi: Beşiktaş’ı güzel günler bekliyor.

Mehmet Baransu TVem’de katıldığı programda Hürser Tekinoktay’ın açtığı Fulya davası hakkında şunları söyledi:

“Fulya’nın ilk resmi ruhsat belgelerini buldum. Yargıtay kararları,  Yıldırım Demirören’in en çok korktuğu belgeler bunlar. Beşiktaş’ı çok güzel günler bekliyor eğer Beşiktaş taraftarı arkasında durursa. 2007’den beri hesabını sorup Yıldırım Demirören’den donuna kadar alabileceğiniz belgeler.

Bakın bu Fulya davası hala devam ediyor. Sizin 2007’deki kongreniz iptal olabilir. İptal olursa Beşiktaş kurtuldu. Buradan 137 milyon dolar para kazanma ihtimaliniz var.

Fulya’nın nasıl ruhsatsız verildiği ortada. Yıldırım Demirören, İlhan Durusoy, nasıl Beşiktaş’ı zarara uğrattıklarının belgeleri. İsmail Ünal! Beşiktaşlıyım Beşiktaşlıyım diye övünüyor. Eski Beşiktaş Belediye Başkanı, şimdi de Beşiktaş’a başkan olmaya çalışıyor. Bu kule neden kısa biliyor musunuz? Çünkü sevgili İsmail Ünal, sadece Beşiktaş’a kaçak olduğu için inşaatı durduruyor. Ötekini durdurmuyor. Normalde proje tüm. Buralar iptal edilirse Beşiktaş borçtan da kurtulacak her şeyden kurtulacak.

Fikret Orman bunları saklıyor çünkü Yıldırım Demirören’le ortak çalışıyor. Bunları ispatlamaya hazırım. Hakim Beşiktaş’ın lehine döndü. Beşiktaşlılar bu davaya sahip çıkarsa Beşiktaş’ı çok güzel günler bekliyor.”

[media id=379 width=600 height=340] [adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu