GündemHaber

Beşiktaş’ta yönetim tesis için Karasu’da yer baktı

besiktas karasu da tesis icin yer baktiBeşiktaş Spor Kulübü yöneticileri kapsamlı bir tesis için Sakarya’nın Karasu ilçesinde yer baktı.

Karasu’ya gelişleri sırasında çok sayıda Beşiktaş taraftarı tarafından karşılanan Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urganlı, Yatırım ve Tesisler Sorumlusu Yalçın Kayayılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Kocay ve Yönetim Kurulu eski Üyesi Hüseyin Bicay tesis için incelemelerde bulundu.

Karasu’nun tesis için uygun olup olmadığına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen ekip Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelerek arazi hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 200 dönümlük bir alan üzerinde istişarelerde bulunan ekip daha sonra İhsaniye’ye giderek alanı yakından görme imkanı buldu.

Karasu’nun birçok açıdan yatırım için elverişli olduğunu söyleyen Yatırım ve Tesisler Sorumlusu Yalçın Kayayılmaz, kapsamlı bir tesis yapmak için ciddi bir adım atmak düşüncesinde olduklarını söyledi. Alternatiflerden bir tanesi de Karasu olduğunu dile getiren Kayayılmaz , şunları söyledi:

“Burası gerek İstanbul’a yakınlığı açısından gerekse iklim özellikleri bakımından spor için en elverişli yerlerden bir tanesi. Bu açıdan burası bizim için önemli. Ayrıca Sakarya ve civarının Türk Sporu’na katkıları da ortada. Yani bu kadar çok sporcunun yetiştiği yerin Beşiktaş açısından da önemi büyük olacak. Biz de bu şartlardan dolayı Karasu’yu değerlendirmeye aldık. Eğer uygun koşullar gerçekleşirse en kısa sürede harekete geçmeyi amaçlıyoruz.”

Yapılacak olan tesisi Beşiktaş için olduğundan daha fazla bölge için önemli olacağını da belirten Kayayılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizim yapacağımız tesis Karasu için de çok önemli olacak. Burası bir futbolcu fabrikası gibi çalışacak ve bu bölgenin çocukları da bu imkana en kolay şekilde ulaşabilecek şanslı kişiler olacak. Onun için bu yatırım hem Beşiktaş açısından hem de Karasu açısından çok önemli.”

Bundan sonraki süreçte altyapı faaliyetlerine önem vereceğini söyleyen Yatırım ve Tesisler Sorumlusu Kayayılmaz, “Beşiktaş’ın ve Türk Futbolunun geleceği altyapıdan geçiyor. Biz bunu düşünerek geleceğimiz için yatırım yapmayı düşünüyoruz. Bunun için altyapıya elimizden geldiğince yatırım yapacağız.” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Karasu’ya yatırım yapması için destek olacaklarını söyleyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Beşiktaş kulübüne ilçemizi düşündükleri için teşekkür ediyoruz. İlçemize katkı sağlamak isteyen herkese olduğu gibi Beşiktaş’a da yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Kulübümüz 200 dönümlük bir alanda yatırım yapmak istiyor. Biz de bu alanın tahsis edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Umarım ilçemize çok önemli bir tesisi hep birlikte kazandırmış oluruz.” dedi.

[adrotate banner=”157″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu