HaberSpor Haberleri

Aurelio: Guti, Quaresma, Nihat ve Hilbert gibi transferlerin yanında olmak beni çok mutlu ediyor

mehmetBeşiktaş’ın yeni transferi Mehmet Aurelio, Helsinki’de resmi sözleşmeyi imzaladı ve Beşiktaş’a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beşiktaş’a ve yeniden İstanbul’a geldiği için büyük mutluluk yaşadığını belirten milli futbolcu, “Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için çok sabırsızlanıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu büyük bir çaba göstererek harika bir kadro kurdular. Böylesine büyük bir kadronun içerisinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok zinde ve hazır hissediyorum” diye konuştu.

BJK İnönü Stadı’nın zeminine çıkıp taraftarlarla buluşmayı çok istediğini belirten Aurelio, duygularını şu sözlerle ifade etti: İnönü Stadı’nın zeminine çıkmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe’deyken ve A Milli Takım’dayken İnönü Stadı’na çıktığımda stadın atmosferi beni çok etkiliyordu. Şimdi o stada, o takımın oyuncusu olarak gelecek olmak çok heyecan verici. Taraftarın 90 dakika boyunca hiç susmadığını, şarkı söylediğini, tezahürat yaptığını ve takımını desteklediğini biliyorum.

O desteği arkamıza alıp, teker teker hedeflere koşacağız. Guti, Quaresma, Nihat, Hilbert gibi transferlerin yanında olmak beni çok mutlu ediyor. Bu takımın başında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Schuster’i görmek heyecanımı ikiye katlıyor. Dünyanın en ünlü teknik direktörlerinden birisinin oyuncusu olunca insanın şevki biraz daha artıyor.

Siyah-beyazlı kulubün eski futbolcularından Ricardinho ile yaşadığı olay hakkında da konuşan Aurelio, “Benim Beşiktaş camiası ile hiçbir zaman hiçbir problemim olmadı. Siyah-beyazlı takımın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığımız tamamen maç sonunda yaşanan bireysel bir olaydı. Ben olayı unuttum bile” ifadelerini kullandı.

[adrotate group=”72″ banner=”72″] [adrotate group=”72″ banner=”73″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu