HaberSpor Haberleri

17’lik kaleci Emre Tali, Beşiktaş’ta

PTT 1’inci Lig ekibi Çaykur Rizespor’un altyapısında yetişen ve Beşiktaş’a transfer olan genç kaleci Emre Tali, büyük bir camiaya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’a 3 yıllığına imza atan Emre Tali, kendisini yetiştiren Çaykur Rizespor’a vefa borçu olduğunu kaydetti. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, siyah-beyazlı takımın formasını uzun yıllar giymek istediğini ifade eden Emre Tali, “Memleketimin takımı Çaykur Rizespor’u her zaman destekleyeceğim. Şu an tek düşüncem yeni kulübümde başarılar kazanmak. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya transfer olduğum için çok mutluyum” dedi.

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz; Emre’nin önünü açtık

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz de, Çaykur Rizespor’un altyapısından yetişen kaleci Emre Tali’yi bonservisiyle birlikte Beşiktaş Kulübü’ne verdiklerini belirterek, “Beşiktaş’ın teklifini Emre’nin geleceği adına da değerlendirdik. Emre çok yetenekli ve genç bir kaleci. Emre’nin önünü açmak adına böyle bir karar aldık. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceğini umuyorum. Gittiği yerde takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğini inanıyorum” diye konuştu.

Emre Tali; Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağım

Çaykur Rizespor’a vefa borcu olduğunu belirten Emre Tali,”Bana güvenip takıma dahil ettiler. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımı umuyorum. Beşiktaş’ta kalıcı olmak istiyorum. Ama tabi ki Çaykur Rizespor’a da gönül veriyorum. Sonuçta burada doğdum, büyüdüm. Çaykur Rizespor’da yetiştim ve oynadım. Burada yetiştiğim için, içimde Beşiktaş’ta uzun yıllar oynadıktan sonra Çaykur Rizespor’da da oynama isteği var. Beşiktaş’a gittiğim için çok mutluyum. İnşallah hakkımda hayırlısı olur” dedi.

Tali, Beşiktaş kulübüyle görüşmelerinin bir yıldır devam ettiğini belirterek, ”Son bir aylık dönemde daha yakın temaslar oldu. Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan bey eğitimimi de düşündüğü için transferimin benim için iyi olacağını söyledi. Ben de eğitimime İstanbul’da devam etme kararı aldım. Okulu bırakmayı düşünmüyorum. Okul benim için hemen hemen futbolla aynı değerde” diye konuştu.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu