HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta İbrahim Toraman şoku; Toraman’ın sağ omuz kasında yırtık belirlendi

Beşiktaş’ta İbrahim Toraman şoku… Toraman’ın sağ omuz kasında yırtık belirlendi… Beşiktaş’ta hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı öncesi İbrahim Toraman’ın sürpriz sakatlığı keyifleri kaçırdı /  Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ta Spor toto Süper Lig’in 8. haftasında pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesi İbrahim Toraman’ın sakatlığı endişe yarattı. Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre; 6. haftada Sivasspor ile oynanan maçta sakatlık geçiren İbrahim Toraman sağ omuzundaki ağrıyı fazla önemsemedi. Ancak tecrübeli futbolcunun ağrıları her geçen gün arttı.

Antalya side’deki kamp dönüşü omuzundaki ağrı dayanılmaz duruma gelince İbrahim Toraman sabah kontrolden geçip MR çektirdi. Yapılan kontrol sonrası İbrahim Toraman’ın sağ omuz kasında yırtık belirlendi. Tedavisine başlanan İbrahim Toraman, iğne ile de olsa Trabzonspor maçında forma giyeceğini söyledi.

Teknik direktör Samet Aybaba’nın Trabzonspor maçında İbrahim’in yanında Ersan’a görev vereceği, Sivok’un son haftalardaki performansından memnun kalmadığı öğrenildi. Aybaba’nın Sivok’a çok bireysel hata yaptığını söylediği belirtildi.

Bu arada Trabzonspor ile İnönü Stadı’nda oynanacak maçın, fiyatları 40 ilye 450 lira arasında değişen biletlerinin genel satışına da başlandı.

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu