BeşiktaşHaberSerdal AdalıSpor Haberleri

Serdal Adalı: Kiraladık ama ödeyeceğiz!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kiralanan yabancı futbolcuların maaşlarının büyük bölümünün ödenmeye devam edeceğini açıkladı

Serdal Adalı: Maaşları ödemeye devam!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kamuoyunda “Yabancılardan kurtulduk” şeklinden oluşan algının ne kadar yanlış olduğunu adeta itiraf etti. Serdal Adalı, “Amir Hadziahmetovic’i Hull City’e 700 bin Euro’ya kiraladık. Ama oyuncunun maaşını biz ödemeye devam edeceğiz. Al-Musrati için Verona ile 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 7 milyon Euro satın alma opsiyonu karşılığında anlaştık. Ancak oyuncunun 2.6 milyon Euro’luk maaşını biz ödeyeceğiz. Jean Onana için Genoa’dan 500 bin Euro kiralama bedeli aldık. Ama 1.5 milyon Euro maaşını biz ödeyeceğiz. Joao Mario’yu AEK’ya kiraladık. 2.7 milyon Euro olan maaşının, 1.7 milyon Euro’sunu biz ödeyeceğiz. Muci ise 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 8.5 milyon Euro satın alma opsiyonu karşılığında Trabzonspor’a gitti. Maaşını Trabzonspor ödeyecek” dedi.

“Muçi ve Musrati’yi nereye ödeyeceğimiz belli değil”

Serdal Adalı, “Muçi ve Musrati için yapılacak bonservis ödemelerinin yüzde 60’ının temlik yöntemiyle yurt dışı finans kuruluşlarına reddedilmiştir. Kulübümüz Legia ve Braga’ya yapacağı ödemelerin büyük kısmını yurt dışında yer alan farklı farklı fonlara yapacaktır. Bu kulüplerden biriyle yapılan sözleşmede alacağın fonlara devredilmeme maddesi olmasına rağmen, madde değiştirilmiştir. Bu iki kulüp, alacaklarını farklı finans kuruluşlarına devretmiştir. Hayatın olağan akışına farklı bir durumdur. Ne olduğunu bilmediğimiz farklı yerlere milyon Euro’lar ödeyeceğiz. Biz vazgeçmeyeceğiz. Bu iş nereye kadar giderse takip edeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Dikkati Çekenler

Başa dön tuşu