HaberSpor Haberleri

İnönü’de Rıdvan hüznü

nihat ibo gol613Turkcell Süper Lig’de sezonun İnönü Stadı’ndaki son maçına çıkan Beşiktaş, Manisaspor’u 2-0 mağlup ederken genç oyuncu Rıdvan Şimşek’in ayağının kırılması camiayı üzdü.

Maçın ilk yarısında özellikle Nihat ile etkili olan ve birçok pozisyondan yararlanamayan Beşiktaş’ta 41 dakikada Manisaspor’un Kanadalı futbolcusu Simpson ile ikili mücadeleye giren Rıdvan Şimşek’in ayağı kırıldı.

Rıdvan’ın yerine 1993 doğumlu Atınç Nukan’ın oyuna girmesi tribünlerde büyük coşku yaratırken Mustafa Denizli’nin ikinci yarıda Ernst ve İbrahim Üzülmez’i oyuna alması ise tepki topladı.

Atınç Nukan’ın yanı sıra kulübede genç futbolcular Cumali Bişi ve Ali Kuçik de vardı.

Siyah – Beyazlılar, ikinci yarıda aradığı golü, sezonun en çok eleştirilen ismi Nihat Kahveci ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta İsmail Köybaşı’nın müthiş ortasında Nihat kafayla maçın başarılı ismi kaleci İlker’i avladı.

Bu golden 2 dakika sonra da bu sefer sol kanattan İbrahim Üzülmez’in pasını uzaklaştırmak isteyen Hüseyin topu kendi kalesine gönderdi ve Beşiktaş 2-0 öne geçti. 33. haftanın açılış maçı bu skorla sona erdi.

[adrotate group=”74″ banner=”75″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu