HaberSpor Haberleri

Beşiktaş KKTC’de yatırım yapacak

demiroren kibris613

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Başkan Yardımcısı eski Devlet Bakanı Erdoğan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC’de spor tesisi kurmak için Başbakan İrsen Küçük’ü ziyaret etti.

KKTC Başbakan’ı İrsen Küçük’ü makamında ziyaret eden Yıldırım Demirören ve BJK Yönetim Kurulu üyeleri İrsen Küçük’ten yatırımları için destek istedi.

Ziyarette konuşan Demirören, “Beşiktaş kulübü olarak buraya gelmemizin sebebi futbolda neticeler geçici, biz sosyal bir kulübüz. Bu sosyalliğimizi Elazığ’daki okulla başlattık. Beşiktaş kulübü olarak Yavruvatan’da tesisleşmek istiyoruz. Başbakanımızı o amaçla ziyaret ettik, inşallah bize yardımcı olurlar.” ifadelerini kullandı.

KKTC Başbakanı İrsen Küçük ise yaptığı açıklamada BJK ve tüm spor kulüplerine gereken desteği vereceklerini taahhüt ederek, “Anavatan’ın güzide kulübü olarak Yavruvatan’da yapacak olduğunuz yatırımlar bizleri mutlu edecektir. Her türlü desteği vermeye hazırız, keşke Anavatan’ın kulüplerinin tümü gelse. En kısa zamanda sizleri aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

Yıldırım Demirören perşembe günü oynanacak Beşiktaş-Porto maçına Başbakan İrsen Küçük’ü de davet etti. Başbakan Küçük programının uyması halinde Perşembe akşamı İnönü’de oynanacak Beşiktaş-Porto maçını tribünden izleyecek.

KÜÇÜK: AMA BEN FENERBAHÇELİYİM

Ziyaret esnasında kendinin de eskiden kulüp yöneticiliği yaptığını belirten İrsen Küçük, arması kartal ve renkleri siyah beyaz olan Yeni Cami spor kulübünde görev yaptığını belirtti. Bunun üzerine Demirören’in, “Demek ki gönlünüzde siyah beyaz hep vardı.” demesi üzerine İrsen Küçük’ün, “Ben Fenerbahçeliyim ama.” demesi gülüşmelere neden oldu.

Ziyaretin ardından Başbakan Küçük’e kartal figürü ve İrsen Küçük yazılı forma hediye eden Yıldırım Demirören’e Başbakan İrsen Küçük ziyaretin anısına bir plaket hediye etti. Yıldırım Demirören ve Erdoğan Toprak’a ise renkleri siyah beyaz olan ve arması kartal olan Yeni Cami Spor Kulübü forması hediye edildi.

Toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından Yıldırım Demirören ve heyeti Başbakanlıktan ayrıldı.

[adrotate group=”74″ banner=”82″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu