HaberSpor Haberleri

Beşiktaş kar yağışı altında Manisaspor hazırlıklarını sürdürdü

Karakartal, Manisaspor maçı hazırlıklarına bu sabah yoğun kar yağışı altında yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor Toto Süper Lig ‘te hiçbir iddiası kalmayan, bundan sonra formalite maçları oynayacak olan Beşiktaş ‘ın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yoğun kar yağışı altında basına kapalı yapılan idmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Sakatlıkları devam eden Onur, İsmail, Nobre, Guti, Almeida antrenmana katılmadı

Antrenmana tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, İsmail Köybaşı, Mert Nobre, Guti Hernandez ile sağ arka adalesinde çekme olan Hugo Almeida katılmadı. Ricardo Quaresma ile Ekrem Dağ ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş ‘ta futbolculara yağ ölçümü yapıldı

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman iki bölümden oluştu. İlk bölüm olan saha çalışmalarına takım halinde ısınma koşularıyla başlayan Karakartal, daha sonra kısa koşular yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü için salona geçen Beşiktaş, değişmeli olarak kuvvet, denge çalışmaları gerçekleştirildi.

Bu arada antrenman öncesinde futbolcuların yağ ölçümleri yapıldı. Karakartal hazırlıklarını yarın (10 Mart) saat 11.00’de basına kaplı yapacağı antrenmanla tamamlayacak daha sonra saat 18.30’da özel bir uçakla İzmir’e oradan da karayoluyla Manisa’ya geçecek.

[nggallery id=27] [adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu