HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta tek hedef; Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine getirmek

Ligde oynayacağı Bursaspor maçı çıkan olaylar yüzünden iptal edilen Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile çarşamba günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarını sürdürdü.

1.5 saat süren ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşularla başlayan Karakartal, çeşitli pas çalışmalarının ardından bir süre ayak tenisi oynadı. Daha sonra taktik ağırlıklı bir çift kale maç yapan Beşiktaş ‘lı futbolcular şut çalışmasıyla günü tamamladı.

Ersan Gülüm ile Nihat Kahveci fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, tedavileri devam eden Ferrari, Nobre, Ernst, bağırsak enfeksiyonu geçiren İbrahim Toraman ve karın adalesinde zorlanma olan Hakan Arıkan idmana çıkmadı.

Karakartal yarın (10 Mayıs) saat 11.00’de özel bir uçakla kupa finalinin oynanacağı Kayseri ’ye gidecek. Saat 14.00’te her iki takımın kaptanı, 14.30’da ise teknik direktörler maçın oynanacağı Kadir Has Stadı ’nda basın toplantısı düzenleyecek. Kartal kupa finali öncesindeki son çalışmasını ise yarın saat 18.00’de Kayserispor ’un tesislerinde yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası final maçını Yunus Yıldırım yönetecek

Karakartal’ın çarşamba günü Kayseri ‘de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalini Yunus Yıldırım yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu ‘ndan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş ile Büyükşehir Belediyespor arasında 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak 49’uncu Ziraat Türkiye Kupası finalinde FIFA Kokartlı hakem Yunus Yıldırım ‘ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Volkan Narinç yapacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı ‘nda saat 20.00’de başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek.

 

[nggallery id=49] [adrotate banner=”121″] [adrotate group=”51″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu