HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ın sponsorları birer birer kaçıyor!..

Beşiktaş’ın sponsorları birer birer kaçıyor!.. Sponsor firmalar birer birer siyah – beyazlı kulüpten ayrılıyor / Beşiktaş Haberleri

Kartalhaber.com’un haberine göre, Beşiktaş’ın sponsorları birer birer siyah – beyazlı kulüpten ayrılıyor. Beşiktaş Yönetimi’nin küçülme politikası nedeniyle mağdur olduklarını belirten sponsor firmalar Beşiktaş Kulübü ile sözleşmelerini iptal etmek için harekete geçti.

Ülker veda etti

Uzun yıllar Beşiktaş’ın ana sponsorluğunu yapan Ülker firması sezzi sedasız Beşiktaş’a olan anlaşmayı feshetti. Yıldız Holding’ten yapılan açıklamaya göre Ülker’in sadece Fenerbahçe ve Galatasaray’la sponsorluğuna devam edileceği belirtildi. Ülker’in sponsorluğu çekmesinin ardından sosyal medyadaki Beşiktaşlılar bu firmaya büyük tepki gösterdi.

Avea rahatsız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçtiğimiz hafta Vodafone’nun etkinliğiyle ilgili tanıtım toplantısına katılması Beşiktaş’ın önemli sponsorlarından Avea’nın tepkisini çekti. Avea’lı yetkilililerin Orman’ın bu tavrından rahatsız olduğu ve her an sponsorluktan çekilme kararı alabileceği vurgulandı.

Adidas ile kriz

Beşiktaş’ın forma sponsoru Adidas ise Beşiktaş yönetiminin zamanında ödeme yapmamasından dolayı bir hayli sıkıntılı. Adidas’ın Kartal Yuvası mağazalarına forma göndermekte kısıtlamaya gittiği sızan bilgiler arasında.

Toyota da beklemede

Beşiktaş’ın forma reklam sponsoru Toyota’nın da siyah – beyazlı kulüpte yaşanan küçülme politikasından dolayı rahatsız olduğu belirtildi. Toyota firmasının gelecek sezon bitecek olan sözleşmeyi bu sezon sona erdirmek için nabız yokladığı vurgulandı.

[adrotate banner=”286″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu