HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ın eski yöneticilerine camiadan büyük tepki

Beşiktaş’ın eski yöneticileri Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na camiadan büyük tepki…Beşiktaşlı eski yöneticilerden Kasımpaşa’ya bir yıldız daha…

Futbolistan’ın haberine göre, Beşiktaşlı işadamlarının göreve gelmesiyle transferde bombaları birer birer patlatan Süper Lig’in yeni ekibi Kasımpaşa, Defensor takımında kiralık olarak forma giyen Uruguaylı Pablo Pintos’u renklerine bağladı.

Futbolistan’ın haberine göre, Kasımpaşa A.Ş yönetiminde bulunan ve birkaç dönem Beşiktaş Kulübü’nde yöneticilik yapan Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu gibi isimlerin, Kasımpaşa Kulübü için yaptıkları transferlere ve aşırı para harcamaları ile Beşiktaş’ın transfer listesinde olan kaleci İsaksson’u ve Kartal’ın orta sahadaki virtiözü Alman panzeri Fabian Ernst’ü transfer etmesi siyah-beyazlı camiadan büyük tepki gelmesine neden oluyor.

Beşiktaş’ın zor günler geçirdiği şu günlerde, Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu gibi isimlerin siyah-beyazlı kulüp yerine Kasımpaşa’ya yardımda bulunmaları camianın önde gelen isimleri tarafından hoş karşılanmadığı da gelen bilgiler arasında.

Pablo Pintos Kasımpaşa’da

Birçok ünlü oyuncuyu Kasımpaşa’ya transfer eden Beşiktaşlı eski yöneticiler, şimdi de İspanya’nın Getafe takımından Pablo Pintos’u lacivert-beyazlı renklere bağladı. Bonservisi İspanya’nın Getafe ekibinde bulunan 25 yaşındaki Uruguaylı savunmacı, Kasımpaşa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

[adrotate banner=”255″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu