GündemHaber

Beşiktaş’ta 23 Nisan Karnavalı

besiktas 23nisanBeşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 5 bine yakın çocuğun katılacağı büyük bir etkinlikle kutlayacak.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan “23 Nisan Çocuk Karnavalı”nda çocuklar çeşitli etkinliklerde yarışacak ve canlı müzik performansları ile eğlenecek.

13:00’da başlayacak etkinlikte, çocuklar saha içine kurulacak şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde çok sayıda etkinlikte bulunacak. Karnavala katılacak bine yakın öğrenci, tesisin futbol sahasına kurulacak oyun alanlarında zıpla yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışmanın yanı sıra, özel olarak hazırlanan şişme oyun gruplarında oyunlar oynayacak, yapılacak çekilişlerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak. Ayşe Özyılmazel, Gönen, Nazlı, Murat Pirpiri, Onur Kırış sahne performansları ile katılımcılara zevkli dakikalar yaşatacaklar. Hikmet Altınkaynak’ın katılacağı imza gününde “Atatürk’ü Seviyorum” dizisinin imzalı kitapları dağıtılacak.

ASUS sponsorluğunda gerçekleştirilen “2023 yılında nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorum?” konulu resim yarışmasının ödül töreninin de yapılacağı etkinlikte; ödül kazanan ilköğretim okulu öğrencilerine ödülleri dağıtılacak..

Levent Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Çocuk Karnavalı, rengârenk bir atmosferde çocuklara düşledikleri bayramı yaşatacak.

Yer: Levent Çilekli Spor Tesisleri
Saat: 13:00
Adres: Levent Mah. Çilekli Cad. BJK Koleji Yanı, Akatlar

[adrotate group=”72″ banner=”72″]

Dikkati Çekenler

3 Yorum

  1. cok güzel bi gündü animasyonunu yaptığımız halde cok güzel gectiiii

  2. 23 nisanla ilgili resimleri ve video bulamıyorum ama o gün süperdi 19 mayısta aynı kutlamada olmasinı istiyorum:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu