HaberSpor HaberleriVideo Haber

Antalya’da tatsız maç! Beşiktaş Wolfsburg maçı özeti (Video)

Beşiktaş Wolfsburg maçı

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş, Tuttur Cup’taki  ilk maçında Wolfsburg’a 2-0 mağlup oldu. / Beşiktaş Wolfsburg maçı özeti (Video)

Mardan Stadı’nda oynanan Wolfsburg maçına Beşiktaş, Cenk, Emre Özkan, Hasan, Escude, Erkan, Batuhan, Mehmet Akyüz, Veli, Muhammed, Sivok ve Hilbert ilk 11’iyle çıktı.

İki takımın etkili gözüktüğü ilk dakikalar geride kalırken orta sahada hakimiyeti eline geçirmeye başlayan siyah beyazlılar, rakip kale etrafında organize olamadı. 18. dakikada Wolfsburg öne geçti. Soldan yapılan ortayı Oliç gole çevirdi ve skoru 0-1 yaptı. Golden sonra siyah-beyazlılar, daha baskılı bir oyun ortaya koymaya çalıştı ama rakip kale önünde etkili olamadı.

Mücadelenin ikinci yarısına Emre Metin, Oğuzhan ve Necip’i oyuna alarak başlayan Beşiktaş, ilk dakikalarda rakibin pas trafiğini bozmak için baskı kurmaya çalıştı. Siyah-beyazlılar, ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi bir pas trafiği yakaladı. Karşılaşmanın 63. dakikasında, Emre Özkan’ın sol kanattan çıkardığı ortaya kimse dokunamayınca Beşiktaş  mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. 68. dakikada defansın bir anlık hatasından faydalanan Wagner’in kaydettiği golle Wolfsburg skoru 0-2 yaptı. Müsabakada başka gol olmayınca siyah-beyazlılar sahadan 0-2 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Wolfsburg maçının ardından şunları söyledi:

“Sonuçta bir hazırlık maçı oynadık. Takıma genç arkadaşlarımızı değerlendiriyoruz. Antrenman programı yüklüyoruz oyuncularımıza ve diğer sakatlığı olan arkadaşlarımız çalışıyorlar. Ligin ikinci yarısı daha zorlu olacak, sert maçlar oynanacak. Biz tempomuzu yükselteceğiz. Rakipler oyun sistemini değiştirecek, puan almak için saldıracak, biz de mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Beşiktaş Wolfsburg maçı özeti / Video;

[media id=368 width=600 height=340] [adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu