HaberSpor Haberleri

Adnan Öztürk: Gerekirse Avrupa’ya gitmeyelim diyen Demirören istifa etmeli

adnan ozturk kursu bp

Kulüpler Birliği’nin dün TFF’ye verdiği destek mesajının mimarı olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Yıldırım Demirören’in Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifasını isteyeceğini açıkladı.

Fanatik’ten Hakan Can’a konuşan Öztürk, “Kulüpler Birliği Başkanı’nın gerekirse Avrupa’ya gitmeyelim dediği bir vakıfta Galatasaray’ın bulunması mevzu bahis değildir” dedi. İlk Kulüpler Birliği toplantısında Yıldırım Demirören’in istifasını isteyeceğini açıklayan Öztürk, “Altını çizerek söylüyorum, vizyonunu Avrupa olarak koymamış, Türk futbolunun geleceğine ipotek koyan bir kişi, Kulüpler Birliği Başkanlığı yapamaz. İlk toplantıda istifasını isteyeceğim” dedi.

Mesajın yayınlanmasında katkısı bulunanlara da teşekkür eden Öztürk, “Ayrıca son derece dirayetli ve prensipli davranan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’ya teşekkürlerimi bir borç bilirim. O açıklamanın yayınlanması konusunda onların kararlı tutumu çok etkili oldu. Ben iki gündür bugün (dün) Kulüpler Birliği toplansın diye uğraştım. Ancak Sayın Demirören’in Kayseri deplasmanında maçı olduğu için toplantı sanıyorum önümüzdeki günlere kaldı” diye konuştu.

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu