HaberSpor Haberleri

1903 Cemiyeti’nden önemli açıklama!..

1903 Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan açıklama!… 2. Başkan Gürol Bağcı imzasıyla yapılan açıklamada, “1903 Cemiyeti Yönetim Kurulu; 1903 Cemiyeti Derneğini “FESHETME” kararı almıştır” denildi / Beşiktaş Haberleri

İşte o açıklama;

1903 CEMİYETİ YÖNETİM KURULU’NDAN
KAMUOYUNA DUYURU

Kamuoyunun da bildiği üzere son yıllarda Beşiktaş Derneklerinin sayısında hızla artış görülmektedir. Dernekleşme adı altındaki bölünme hatta kamplaşmalar camiada tepki ile karşılanmaktadır.

Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarları üzerine oynanan oyunları bozabilmek için tek vücut kenetlenmek mecburiyetinde olduğumuz inancındayız.

Bu düşüncelerden yola çıkarak 1903 Cemiyeti Yönetim Kurulu; 1903 Cemiyeti Derneğini “FESH ETME” kararı almıştır.

1903 Cemiyeti üyeleri, 1903 Cemiyeti Derneği adı altında bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Bugünden sonra da üyelerimiz sade Beşiktaş taraftarı olarak, hiç bir dernek ve gurup adı altında olmaksızın tribünlerde yerini alacak ve sosyal sorumluluk projelerini hız kesmeden salt BEŞİKTAŞ çatısı altında sürdürecektir.

Derneğimizin resmi sitesi olan www.1903cemiyeti.com bugünden sonra yayın hayatını Beşiktaş Haber Sitesi formatında devam ettirecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Gürol BAĞCI
1903 Cemiyeti Yönetim Kurulu Adına
2. Başkan

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu