HaberSpor Haberleri

1903 Cemiyeti’nden örnek bir proje daha

1903cemiyetiii okulBeşiktaş camiasının en önemli ve aktif oluşumlarından biri olan 1903 Cemiyeti Derneği, İzmir’in Çiğli ilçesinde Zihinsel Özürlü Çocukların Topluma kazandırılması yönünde faaliyet gösteren “Özel Çiğli Batı Anadolu Özel Eğitim Okulu”nu ziyaret ederek, eğitim gören öğrenciler için Lisnaslı Beşiktaş ürünleri, kırtasiye ve spor malzemeleri dağıttı.

1903 Cemiyeti Derneği Başkanı Masis Kuyumcu organizasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı.

“Okulumuzun eğitimcileri ile daha önce eksikler konusunda görüşmemiz olmuştu. Bildirilen eksik malzemelerin tedariki konusunda 1903 Cemiyeti olarak hummalı bir çalışma içerisine girdik.

15 gün gibi kısa bir sürede ihtiyaç duyulan kırtasiye ve spor malzemeleri topladık, bu malzemelerin yanına Lisanslı Orjinal Beşiktaş ürünlerimizi de ekleyerek İzmirde bulunan dernek üyelerimiz aracılığı ile okulumuza ve çocuklarımıza ulaştırdık.

19.03.2009 tarihinde kurulan ve önümüzdeki ay 1. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan derneğimiz, geçen 11 ay içerisinde buna benzer sayısız bir çok projeye imzasını atmıştır. Önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız benzer bir çok projemiz var. Beşiktaşlılık bilincinin genç kuşaklara doğru aktarılması yönündeki çalışmalarıza hız kesmeden devam etme bilinci ve azmi içerisindeyiz.”

[nggallery id=12] [adrotate group=”66″] [adrotate group=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu