Fulya DavasıHaberSpor Haberleri

Fulya davasında büyük gün 4 eylül!

Beşiktaş kongre üyesi Hürser Tekinoktay’ın açmış olduğu,kamuoyunda Fulya Davası olarak bilinen dava duruşma tarihi 4 Eylül günü saat 11.05 olarak belirlendi./BesiktasPostasi Özel

Yıldırım Demirören’in mahkemeye mütehitin elinde olan bu fazlalıklara dair tespit davası açaçaklarını beyan edip davayı açmadıkları gibi süreyide uzatıp Beşiktaş’a maddi ve manevi olarak zarar vermekteyken hakimin vereceği bu karar merakla bekleniyor.

Beşiktaş taraftarının merakla takip ettiği dava 4 Eylül 2014 tarihinde saat 11.05 Çağlayan 6.Asliye Hukuk Mahkemesinde görülecek.

Özellikle Fulya Davası olarak bilinmesine rağmen,davanın Beşiktaş külübünün transferlerde yapılan usülsüzlük,UEFA kriterlerine dair yönetilmemesi,tazminatlar ve Beşiktaşın borçlanma yapısı üzerine kurulu olan bir çok konuyu içine aldığı biliniyor.

NOT: Duruşmaya Dileyen Taraftarlar Katılabilecek

YASAL UYARI: BesiktasPostasi.com haberlerinin kopyalanması yasaktır.BesiktasPostasi.com Digital Millennium Copyright Act (DMCA) kayıtlı olup DMCA tarafından kontrol edilmektedir. Kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır. © Medya Oluşum – Tüm hakları saklıdır.

[adrotate banner=”133″]

 

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu