HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Gaziantepspor maçı golleri – Video

almeida golll bp

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş Gaziantepspor’u 3-0 devirerek final için çok büyük avantaj yakaladı. Beşiktaş Gaziantep kupa maçı / Golleri – Video

İlk 50 dakikasında rakibine birçok pozisyon veren ve Rüştü ile ayakta kalan Beşiktaş, Simao Sabrosa’nın 64. dakikada attığı frikik golünden sonra oyunun hakimiyetini eline aldı. 75. dakikada Hugo Almeida, 86. dakikada tekrar Simao Sabrosa’nın attığı gollerle Beşiktaş Gaziantepspor karşısında 3-0′lık skoru yakalayarak Kayseri’deki finale göz kırptı.

RÖVANŞ MAÇI ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN / GAZİANTEPSPOR: 2 – BEŞİKTAŞ: 2 – VIDEO

Beşiktaş’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelede bir grup siyah beyazlı taraftar takımlarını Beleştepe diye tabir edilen noktadan desteklemeye çalıştı. Tomas Sivok ve Matteo Ferrari’nin yokluğunda Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu stoper mevkiinde Marco Aurelio’yu görevlendirdi. Siyah-beyazlılar sahaya Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Marco Aurelio, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Guti Hernandes, Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida ilk 11′iyle başladı.

Karşılaşma boyunca çok sert bir futbol ortaya koyan Gaziantepspor’da Elyasa Süme karşılıklı oynadığı Ricardo Quaresma’yı en az 5 kez biçmesine rağmen maçı sadece sarı kartla tamamladı. Kırmızı siyahlılarda Ivan de Souza 89. dakikada önce Nihat Kahveci’yi arkadan çekip sonra da hakemi alkışlayınca tek pozisyonda 2 sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Beşiktaş bu galibiyet ve skorla Kayseri Kadir Has Stadı’nda 11 Mayıs’ta yapılacak finale yükselme yolunda büyük avantaj yakaladı. Beşiktaş Gaziantepspor maçının rövanşı 20 Nisan Çarşamba günü Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak.

Beşiktaş Gaziantep Kupa Maçı Golleri;

[media id=330 width=600 height=340]

Beşiktaş Gaziantepspor maçı pozisyonları;

5. dakikada rakibini güzel bir çalımla geçen Quaresma sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

18. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Cenk’in vuruşunda Rüştü Reçber, mükemmel bir refleksle topu kornere çeldi.

23. dakikada Quaresma mükemmel çalımlarla rakiplerini geçti ve sağ kanattan derinlemesine ortaladı. Almeida topla buluştu ancak hakem ofsayt düdüğü çaldı.

30. dakikada Ernst’in ara pasında Quaresma sağ kanattan çizgiye kadar indi ancak Hürriyet’in müdahalesi ile top kornere çıktı.

39. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Cenk Tosun’un kafa vuruşunda Rüştü Reçber, başarılı bir refleksle topu kornere çeldi.

2.DEVRE

50. dakikada Olcan’ın sert şutunda Rüştü Reçber, yatarak topu kornere çeldi.

54. dakikada Simao Sabrosa’nın ortasına Almeida yükseldi ve topa kafayla vurdu, ancak hakem faul gerekçesiyle oyunu durdurdu.

56. dakikada Gaziantepspor atağında Souza, boş pozisyonda kale önünde topa vuramadı.

58. dakikada Quaresma’nın ceza sahasının dışından sert şutunda Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas, topu uzaklaştırdı.

59. dakikada Guti’nin yerine Fernandes oyuna dahil oldu.

60. dakikada Hürriyet’in uzaktan sert şutunda Rüştü Reçber, yatarak topu çeldi.

64. dakikada kazanılan serbest atışta Simao Sabrosa’nın güzel vuruşunda top ağlarla buluştu (1-0)

69. dakikada Simao Sabrosa, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve sert vurdu, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

70. dakikada kullanılan serbest atışta Fernandes’in ortasına İbrahim Toraman’ın kafa vuruşunda top önce üst düreğe çarptı ardından da yere çarpıp geri döndü. Dönen topa Ernst kafa ile vurdu ancak bu sefer de Elyasa’nın yüzüne çarpan top kaleci Karcemarskas’da kaldı.

73. dakikada Quaresma ceza sahasına girdi, rakip oyuncuların müdahalesiyle top açıldı ve Fernandes’in önüne düştü. Fernandes’in vuruşunda top kalecide kaldı.

75. dakikada Fernandes’in çapraz pozisyondaki serbest vuruşunda topa iyi havalanan Hugo Almeida’nın güzel kafa vuruşuyla top ikinci kez Gaziantepspor ağlarıyla buluştu (2-0).

80. dakikada Hugo Almeida’nın yerine Bobo oyuna dahil oldu.

86. dakikada Fabian Ernst’in uzaktan sert şutunda kaleciden dönen topu Simao Sabrosa ağlarla buluşturdu (3-0).

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

4 Yorum

  1. çok güzel bir galibiyet aldık bu kupa garanti artık bizim…:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu