HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Yıldırım Demirören yönetiminden yeni icraat: 10 milyon dolar tazminat!

demiroren 3ocak bpYıldırım Demirören yönetiminin skandalları bitmek bilmiyor. Siyah beyazlı kulüp 2006’da sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Aktif Reklam şirketine 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.

Aktif Reklam şirketi, 2006 yılında sözleşmesini fesheden Beşiktaş kulübüne açtığı tazminat davasını kazandı. Uçan kuşa bile borcu kulüp şimdi de 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi. 2006 yılında İnönü Stadı reklam alanları sözleşmesini feshederek Aktif Reklam’la yollarını ayıran yönetim o dönemde nakit para girişi için Saran ve Yıldız Holding ile anlaşma yapmıştı. Aktif Reklam’ın Beşiktaş’a açtığı dava 5 yıldır devam ediyordu. Mahkeme, Beşiktaş’ı 10 milyon dolar ödemeye mahkum etti.

Dava sürecinde ise Beşiktaş yönetimi 4 milyon dolar ödenmesi halinde Aktif Reklam’ın davadan çekilmesini istedi. Aktif Reklam teklifi kabul ederken Beşiktaş kulübünün avukatları “Anlaşmaya gerek yok. Biz bu davayı kazanırız. Paramızı sokağa atmayalım” deyince Beşiktaş Yönetimi geri adım attı. Ve davayı kaybeden Beşiktaş 10 milyon dolar ödemek zorunda kaldı.

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. bence sms iletaraftarlardan yardım isteyn dderim bu kdr yıldızı heder etmeyelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu