HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Yıldırım Demirören Afrika’da, MHP’de, BDP’de, her yerde… Sadece statta yok!

demiroren kursude guluyor bpBaşbakan Erdoğan’ın heyetiyle Güney Afrika’ya giden, Beşiktaş’ın Gaziantepspor’la oynadığı maçta takımı yalnız bırakan Yıldırım Demirören şimdi de parti parti geziyor.

Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören, Sporda Şiddet Yasası’nın hafifletilmesi için siyasi partilerle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Yıldırım Demirören, Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, Ankaragücü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Eskişehir Başkanı Halil Ünal, Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer ile birlikte MHP ve BDP’yi ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören kendilerinin çıkarılmasını istediği Sporda Şiddet Yasasının bazı maddelerinin Türk Ceza Kanunu’nda çok ağır olduğunu iddia ederek “Biz ‘hapis olmasın, küme düşme kalksın’ diye uğraşmıyoruz. Sporda Şiddet Yasası’nın çok ağır olan bazı maddelerinin değiştirilmesi için destek istiyoruz. Bizim isteğimiz TBBM’de grubu olan tüm partilerin ortak desteğini alarak bu işi yapmak. Türk Ceza Kanunu’nun bazı maddelerine baktığımızda Sporda Şiddet Yasası’nın 6-7 maddesinde sadece ceza ve şikeyi kapsamayan maddeler var. Çok ağır olduğunu gördük. Bunun için hukukçu arkadaşımız Levent Bıçakçı’ya değişiklik yapılması gereken kanun maddelerinin nasıl olması gerektiği konusunda bir dosya hazırlattık. Sizlere bu dosyayı sunuyoruz. En büyük isteğimiz de tıpkı yasanın çıkışında olduğu gibi mecliste grubu olan tüm partilerimizin ortak kabulü ile yapılması” diye konuştu.

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu