Spor Haberleri

Veli Kavlak: Sezon sonu ameliyat olacağım!

Veli-Kavlak

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak bugün yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ”2 yıldır omuzumda ki sakatlık bulunamıyordu, bu yıl bulundu sezon sonu ameliyat olacağım” dedi.

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak yaptığı açıklamalar da taraftarın ”Veli Kavlak’ın askerleriyiz” sözlerini çok sevdiğini belirtirken, kendisi ile bağdaştırdığını ve sahada savaşan bir oyuncu olduğunu belirtti.

İşte Veli Kavlak’ın açıklamalarından satış başları;

Sezon sonu ameliyat olacağım!

“Omzumda 2 senedir bir sakatlık vardı. Bulunamıyordu bir türlü. Bu yıl bulundu şükür. Sezon sonunda ameliyat olacağım.”

Veli Kavlak’ın askerleriyiz sözünü seviyorum!

“Veli Kavlak’ın askerleriyiz” sözünü seviyorum. Bana yakıştığını düşünüyorum. Zaten sahada savaşan bir oyuncuyum, asker gibi. Bir gün bana bir resim gönderdiler Twitter’dan. Duvara yazmışlar bu yazıyı. RT’ledim. O günden sonra bu söz daha çok yayıldı.”

R.Madrid’teki Khedira’nın 3 kişiyi çalımladığını görmedim!

“Gol/asist konusunda eleştiri geldiğinde oturup düşünüyorum, R.Madrid’teki Khedira’nın 3 kişiyi çalımladığını görmedim. Bayern Münih’teki Javi Martinez de aynı şekilde. Eleştirmek doğal, eleştirmek hak ancak ölçülü ve gerçekçi olmalı. İyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum. Olmasaydım Beşiktaş’ta olmazdım zaten.”

Veli Kavlak ayrıca, ”Maçlardan sonra çoğu futbolcu, gece 3-4 gibi anca uyuyabiliyor. Bazen bu yüzden uyku hapları alıyorum diye konuşurken, kalan 2 maç hakkında ” Elazığ’ı ve Gençlerbirliği’nin yeneceğiz. Biz, elimizden geleni yapacağız. Sonrasına bakacağız.” diye konuştu.

[adrotate banner=”316″]

 

 

 

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu