Gündem

Pastanede eşini öldürdü!

silahhhh1İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Vedat Türkoğlu (41) boşanma davası açan 36 yaşındaki eşi Ayşe Türkoğlu’nu pastanede vurarak öldürdü!

Alınan bilgilere göre 3 çocuk babası Vedat Türkoğlu, Yakuplu, Hasırcılar Alişveriş Merkezinin alt katındaki pastanede eşi Ayşe Türkoğlu’na tabanca ile ateş etti.

Kafasına ve vücuduna üç kurşun isabet eden Ayşe Türkoğlu, ağır yaralanırken kaçmaya çalışan Vedat Türkoğlu, özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Ayşe Türkoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Gözaltına alınan Vedat Türkoğlu poliste verdiği ilk ifadesinde, 20 gün önce çocuklarını görmek için eşi Ayşe Türkoğlu’nun evine gittiğini ve evden çıkan bir kişiyi gördüğünü, cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi.

[adrotate group=”55″]

5 Yorum

  1. Son derece üzgünüm.Allah rahmet eylesin.Günümüzde halen bu tarz cinayetlerin olması ne kadar üzücü.Bu adama sesleniyorum; çocuklarınıza yaşam boyu bu acıyı yaşatmaya ne hakkın vardı?
    Kendi vicdanını rahatlatmek için se söylediğin “başka bir erkek” sözü zaten sen ömür boyu vicdan azabından 100 kere öleceksin.
    Kaldı ki hiç kimsenin cezası ölüm olamaz.Sevgi bitmişse boşanırsınız ve çocuklarınız için iletişiminize devam ederdiniz.Sen hapishaneye,zavallı kadın genç yaşında mezara,çocuklarınızda ömür boyu yaşayacakları babalarının annelerini öldürmüş olmasının ezikliği,üzüntüsü ve yalnızlığı…Cehalet yüzünden ya da bir anlık öfke nöbeti ile çocuklarınızın tüm geleceğini karartmayın lütfen yaaa.Resmen içim yanıyor.

  2. alev hanım size katılıyorum ama olayın iç yüzüne bılmeden de burda ahkam kesmek kolay..
    o kişinin neler yaşadıgı bı ınsan bı ınsanı durduk yere oldurmeyecıgı gıbı …
    kım bılır neler yasadılar ve ya yasattı..tabıkıde cozum olum degıl ama ınsan psıkolojısını bılemeyiz hiç birimiz.
    allah kimsenın basına versein bole olaylar…

  3. Ölüm elbetteki hakettiği değildirr…Ama görüyorumki insanlar olayın içini bilmeden çoğu şeye hak veriyor..Yaptığı kesinlikle insanlık dışı.Ama hak yerini bulmuştur belkide..

  4. sen öle herkesle beraber ol alev hanımm sonrada gel eşinle iletişimi adam gibi yapp hee olurr selam söle bide beraber olduğun kişiye

  5. İnsanların birbirini aldatması son derece iğrenç bir şey bana göre.Ancak her ne sebep olursa olsun birinin canını almak kabul edilemez.
    Ayrıca çocuklarının yaşacağı acı bir ömür boyu sürecek burada yaptığım olaya çocukların açısından bakmaktı.Ancak benim gibi düşünen insanlar fazla olsaydı zaten cinayetler olmazdı sanırım.Kaldı ki hiç birimiz olayların iç yüzünü bilemeyiz.
    Son olarak diyebileceğim; geride kalanlara Allah sabır versin ve yardım etsin.Merhumeye de Allah Rahmet eylesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu