HaberSpor Haberleri

Lige de iyi başladık! Türk Telekom: 82 – Beşiktaş Cola Turka: 94

bjk telekommm613

Basketbolda Türkiye Kupası’nda 3’te 3 yaparak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş Cola Turka, Beko Basketbol Ligi’ne de galibiyetle başladı. Siyah-Beyazlılar, Türk Telekom’u deplasmanda 94-82 devirdi.

Ankara Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş Chatman, Cevher Özer, Fedor Nikolitov, Serhat Çetin ve İgnersky ilk beşi ile başladı. Birinci periyodun başlarında ev sahibi ekibin üst üste basketleri sonrasında ilk 5 dakikalık bölüm 15-7 Türk Telekom üstünlüğü ile geçildi. Bir ara fark 10 sayıya kadar çıksa da siyah-beyazlılar, art arda bulduğu basketler sonrasında bitime 2 dakika kala 18-17’lik üstünlüğe ulaştı ve ilk periyodu 26-21 önde tamamladı.

İkinci periyotta daha iyi bir performans sergileyen Türk Telekom, bir ara farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı (33-35). Ancak sonraki dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş, soyunma odasına 47-34 önde gitti.

Üçüncü periyotun başlarında Türk Telekom’un sayılarına yanıt veremeyen Beşiktaş, daha sonra dengeyi kurdu ve karşılıklı sayılar sonrasında üçüncü çeyreği 66-56 önde geçti.

Son çeyreğe Cevher Özer’in basketi ile başlayan siyah-beyazlılar, aradaki farkı artırdı ve Türk Telekom’u 94-82 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu