HaberSpor Haberleri

Beşiktaşlı (!) Sinan Engin: Ezer geçeriz başkanım

sinan engin ifade bp

Şike soruşturması kapsamında dün savcılıkta ifade veren Sinan Engin’e Aziz Yıldırım’la olan telefon konuşmaları soruldu. Sinan Engin, Fenerbahçe lehine haber yaptırdığı iddialarını da yalanladı.

Şüpheli sıfatıyla İstanbul Adliyesi’nde 2 saat ifade veren Sinan Engin, kendisine Aziz Yıldırım’la yaptığı telefon görüşmelerinin sorulduğunu söyledi.Saat 14.30’da adliyeden ayrılan Sinan Engin, şunları söyledi: “Savcımızın daveti üzerine geldim. Bazı fotoğraflar gösterdi. Bu nedir, bu nedir?’ diye. Bazı şeylerde gizlilik olduğu için açıklayamam ama genel olarak Aziz Başkan’la yapmış olduğum sohbetler. Yani benim şike veya teşvikle ilgili hiçbir konuşmam yok. Bunu zaten yarın ifadeler çıktığı zaman da görebilirsiniz. Yapmış olduğumuz sohbetlerle ilgili. Bir basın mensubunun “F.Bahçe ile ilgili haber yaptırdığınız iddia ediliyor onunla ilgili mi sorgulandınız?” diye sorması üzerine Sinan Engin, “Hepsini söyledik. Kendisi biliyor öyle bir şey yok” dedi. Telefonunuz dinlenmiş mi?” diye sorulması üzerine ise, “Hayır, Aziz Başkan dinlendiği için ben de dinlendim” dedi.

Ezer geçeriz başkanım!

SİNAN Engin’in 6-0’lık F.Bahçe-A.Gücü maçından önce Aziz Yıldırım’la yaptığı telefon konuşmaları da dinlemeye takıldı. 13 Mayıs 2011’de Sinan Engin, Aziz Yıldırım’ı arıyor: “Sestak oynamıyor başkanım. Sezonu kapatmış gitmiş.” Aziz Yıldırım: “İyi yeneriz ya.” Sinan Engin: “Sapara, Sestak oynamıyor.” Aziz Yıldırım: “Dümen de yapabilir bunlar ha.” Sinan Engin: “Oynasa da oynamasa da önemli değil ezeriz geçeriz başkanım.”

[adrotate banner=”144″] [adrotate banner=”150″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. yeni ses kayıtları çıkmış …SESTAK oynamıyor aziz başkanım….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu