HaberSpor Haberleri

Schuster’den yabancılara ağır fırça!

schuster teknik kadro bp

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Bernd Schuster kötü gidişin faturasını yabancı futbolculara kesti. Schuster’in hedefinde Guti, Quaresma, Almeida ve Ernst var.

Dinamo Kiev’le oynanan ve 4-0 kaybedilen maçın dönüşünde futbolcularla toplantı yapan Bernd Schuster yabancı futbolculara “Para için mi geldiniz?” diye sordu. Toplantıdan sızan haberlere göre Schuster,  “Söyleyeceklerim takımdaki yabancı oyuncular içindir” diyerek şunları söyledi:

“Buraya sadece para kazanmak için mi geldiniz? Herkes para kazanacak tabi, ama aldığınız paranın hakkını vermek zorundasınız. Sizin kapasitenizi bildiğim için buradasınız. Yönetim bu kadar para verip fedakarlık yaptı, taraftar her maça gelip fedakarlık yapıyor. Ama sizden beklenenin yanına bile yaklaşamadınız. Eğer buraya sadece para için geldiyseniz ve böyle oynamaya devam edecekseniz hep beraber bavulumuzu toplayıp gidelim.”

Bu şok sözler karşısında futbolcuların tamamının başlarını öne eğip sessizliklerini korudukları öğrenilirken Bernd Schuster bu sefer isim vererek konuşmaya başladı. Guti’ye çıkışan Alman hoca, yıldız futbolcuyu gerektiği anlarda sorumluluk almamakla ve fiziki olarak kendini maçlara iyi hazırlamamakla suçladı. Daha sonra Quaresma’ya dönen Schuster “Gördüğün kartların tamamı gereksiz. Daha kaç maç takımı yalnız bırakacaksın. Kendine çeki düzen ver” diye çıkıştı. Schuster’in gazabından Hugo Almeida da nasibini aldı. Schuster Almeida’ya da “Bir şeyler yap diye seni buraya getirdik. Ama sen tatilde gibisin” dedi.

Bernd Schuster en sert fırçayı ise vatandaşı Fabian Ernst’e attı. “Sarı Melek”, Ernst’e şunları söyledi:

“Her maç oynamaktan ve dinlenememekten haklı olarak şikayetçiydin. Sözleşmenin uzatılmasına onay verdim çünkü sana güveniyorum. Ama sen birkaç maç yedek bekledikten sonra kayıpsın. İkinci yarının başından beri ortada yoksun. Bir an önce kendini toparla.”

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu