Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

Okan Buruk Beşiktaş’ta trafik kazası geçirdi

okan buruk kaza bp

Okan Buruk Beşiktaş’ta trafik kazası geçirdi! A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Okan Buruk, eşi Nihan Buruk’la birlikte Beşiktaş’ta trafik kazası geçirdi.

Kaza, Çırağan Caddesi Four Seasons Hotel önünde, dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A Milli Futbol Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk eşiyle birlikte arkadaşlarıyla yemekte buluşacakları yere doğru hareket etti. Ortaköy istikametine ilerleyen Okan Buruk’un kullandığı 34 GF 9287 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Melih Parlak’ın kullandığı 34 TEA 68 plakalı ticari taksi ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ambulans, takside bulunan ve durumları daha okan buruk trafik kazasiciddi olan 4 yolcuyu alarak hastaneye götürdü. Kazada yaralanan Okan Buruk ve Eşi Nihan Buruk ise hemen cadde üzerindeki Four Seasons Hotel’e gitti. Okan Buruk’un yemekte bir araya geleceği Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu, kazayı haber alarak kısa sürede olay yerine geldi. Belözoğlu, basın mensuplarına kaza yapanın Okan Buruk olduğunu söylemedi. Kaza yapanın Okan Buruk olduğu daha sonra ortaya çıktı.

Olay yerine gelen ikinci ambulans, Okan ve Nihan Buruk’un bulunduğu otelin bahçesine alındı. Ambulansla bindirilen Okan Buruk ve eşi Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emre Belözoğlu da Buruk’la birlikte ambulansla hastaneye geldi. Kazayı haber alan çok sayıda kişi hastaneye geldi. Okan Buruk’u ziyaret etmek için hastane gelenler arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yorumcu Rıdvan Dilmen, futbolcular Uğur Boral, Tümer Ketin, Murat Şahin ile Gökhan Şükür gibi isimler yer aldı. Hastane çıkışında basın mensuplarına bilgi veren Abdullah Avcı, Okan Buruk’un sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedbir amacıyla geceyi hastanede geçireceğin belirtti. Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk ise tedavisinin ardından saat 00.30 sıralarında taburcu oldu.

[adrotate banner=”206″] [adrotate banner=”207″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu