HaberSpor Haberleri

Nihat Kahveci: 20 yıldır aynı eleştiriyi yapıyorlar

nihat uzgunn613

Villarreal’den geçtiğimiz sezon başı Beşiktaş’a transfer olan ancak performansıyla beklentileri karşılayamayan Nihat Kahveci kendini savundu.

Habertürk’te yer alan habere göre Nihat Kahveci’nin sözleri şöyle;

Basında hocamız Schuster’in beni göndereceğine dair bir şeyler yazılıp çiziliyor. Ancak böyle bir durum olduğuna inanmıyorum. Ancak şunu da belirteyim; Eğer gönderilmek istenirsem profesyonelce bir yaklaşım sergilerim. Nasıl anlaşma yaparken oturup konuştuysak ayrılırken de aynı durum geçerli olur. Otururur konuşuruz ve orta noktayı buluruz. Şu anda benim sözleşmem devam ediyor ve bunu tamamlamaktan yanayım. Kötü oynadığım dönemler oluyor bunu kabul ediyorum. Ancak eleştirilere anlam veremiyorum. 20 yıldır aynı insanlar ve aynı söylemler. Artık bu insanların da kendilerini değiştirmesi ve geliştirmesi gerektiğine inanıyorum. Benim geçmişim ortada. Ancak Türkiye’de maalesef işler böyle yürüyor. Eleştiriler o kadar umrumda değil. Bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor. Futbolu bırakma gibi bir niyetim yok. Her futbolcunun kariyerinde böyle inişli çıkışlı dönemler olabilir. Kimse benim kadar üzgün olamaz. Ben Beşiktaşlı Nihatım.”

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. utanmazlık artık almış yürümüş bu adamda.
    bir kulağından girip öbüründen çıkıyormuş. kesip eline veriverirler adamın kulağını. daha pişkinlik yapma bir de. insan biraz sıkılır be.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu