HaberSpor Haberleri

Nihat Kahveci’ye Getafe talip

nihat porto gol613

Konyaspor maçında Ricardo Quaresma ile, ardından da bir gazeteci ile tartışan ve Türkiye’den ayrılacağını açıklayan Nihat Kahveci Getafe ile görüşüyor. / Beşiktaş Haberleri…

Milliyet’in haberine göre “Futbol hayatımı Türkiye’de sürdürmeyeceğim” açıklamasını yapan Nihat Kahveci’ye İspanya La Liga’dan birçok kulüp talip oldu. Ancak bu kulüpler arasında teklifini en ciddi olarak ileten ise Getafe oldu. İspanyol kulübünün Nihat Kahveci’ye “Bonservisini alıp gelirsen yılda 2 milyon euro alırsın. Yok bonservisini biz para vererek alırsak o zaman yılda 1 milyon eurodan fazla veremeyiz” dediği öğrenildi. Nihat Kahveci, Beşiktaş’ta yıllık 2.5 milyon Euro alıyor. Tecrübeli futbolcunun menajeri Murat Kuş, Nihat’aDeportivo, Real Sociedad ve Hercules’in de talip olduğunu söyledi.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. şu anda gidebileceği en iyi kulüp. exelcior, levante, numancia falan da hep nihat’ın ayarında ispanyol takımları. başarılar. ağzını yamultarak “ben profesyolelim yeaa, ben eleştirilere bakmam, bi kulaamdan girer öbüründen çıkar”ın ispanyolcasını unuttuysa iyi çalışsın yalnız gitmeden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu