HaberSpor Haberleri

Nihat Kahveci: Feda hakkında konuşmayalım dayak yeriz

Nihat Kahveci

Villarreal altyapısında antrenör olarak görev yapan Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Antalya’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nihat, Feda projesinin hatırlatılması üzerine ilginç açıklamalar yaptı.

31 Mart’ta başlayan ve 4 Nisan’da son bulacak Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası için Antalya’da bulunan Villereal’in altyapı sorumlusu ve eski milli oyuncu Nihat Kahveci, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Eski takımı Beşiktaş’la ilgili konuşan Kahveci, siyah – beyazlı kulübün bu yıl sezona başlarken ‘Feda’ parolasıyla yola çıktığının hatırlatılması üzerine, espirili bir şekilde, “Feda hakkında konuşmayalım; dayak yeriz.” dedi.

Siyah – beyazlı tüm camiayı tebrik eden ve elde edilen bu başarıyı kimsenin tahmin etmediğini belirten Nihat Kahveci, Beşiktaş’ın sezona zorluklarla başladığını da belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Ben bütün camiayı tebrik ediyorum. Belki de hiç kimsenin beklemediği bir şekilde şu an ligde iyi durumda bulunuyorlar. Beşiktaş büyük bir camiadır. Forması sahaya çıksa ligi en kötü üçüncü, dördüncü bitirirler. Seneye inşallah daha güçlü bir Beşiktaş, daha büyük hedefleri olan ve Avrupa’da olacak bir Beşiktaş istiyorum. Belki şu an konuşuyorum diye bana kızan taraftarlar olabilir. Ne kadar kızarlarsa kızsınlar benim Beşiktaşlılığımı en iyi ben bilirim.”

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu