GündemHaber

Mehmet Sevigen Zorlu Center’da alkol ruhsatı için arabuluculuk yaptı mı?

Mehmet Sevigen

CHP eski milletvekili Mehmet Sevigen, Ahmet Nazif Zorlu’nun sahibi olduğu Zorlu Center’da iş yerlerine alkol ruhsatı için Beşiktaş Belediyesi’yle aracılık yaptığı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Yalçın Bayer’in köşesinden;

ESKİ CHP milletvekillerinden Mehmet Sevigen, “Beşiktaş’ta zorlu içki ruhsatı” (17.9.2013) yazısında, Beşiktaş Belediyesi’nde yakında açılması beklenen Zorlu Center’da işyerlerinin içki ruhsatı sorunu için ‘aracılık’ yaptığı iddialarına karşı çıktı, taraflara tepki gösterdi.
Sevigen’i dinliyoruz:

“Belediye Başkanı İsmail Ünal’ı ziyarete gittiğimde Bahçeşehir Üniversitesi’ne kaydolan oğlum için yıllık ücrette indirim konusunu görüştüm.

Üniversiteler bu indirimi yapıyorlar, yüzde 30-50 gibi falan, ben de talep ettim. Zorlu AVM’nin konusu, içki ruhsatı meselesi hiç gündeme gelmedi.

Ben, Ahmet Nazif Zorlu ile konuşacağım, ruhsat konusuyla ilgileneceğim ha, ne kadar ayıp!… Kimsenin haddi değildir beni bu duruma düşürmek… Belediye başkanını arıyorsun, adam telefona çıkmıyor. Ben olanlara değil kendime üzülürüm.”

Baykal’ın sağ kolu olarak görev yaptığı dönemde örgütte hep tartışılan bir isim olan Sevigen, “Büyükşehir’e aday olacağınızı söylemiştiniz, başvurmadınız galiba…” sorusuna,

“Ne münasebet, başvurmak olmaz, parti büyüklerine görev verilir. 20 yıldır hizmetim var, Büyükşehir’de karşılığım vardır. Örgüte ismimin sorulmasını isterim. 20 yıllık hizmetin bir bedeli olması gerekir”

[adrotate banner=”133″]

Zekeriya Alp Ali Koç ile yaptığı Zorlu Center görüşmesini savundu: Bence etik

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu