HaberSpor Haberleri

Matteo Ferrari satılık mı?

ferrari mactan613Transfer için yabancı futbolcu kontenjanını boşaltmanın derdinde olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, yaşadığı uzun süreli sakatlıklar yüzünden Matteo Ferrari’nin satılmasını istediği iddia edildi.

Nobre, Fink ve Tello’yu gözden çıkarıp, Zapotocny ile Gordon’u kesin olarak gönderme kararı alan Kartal’da Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, İtalyan savunmacı Ferrari’nin de cazip bir teklif gelmesi halinde satılmasından yana olduğu belirlendi.

Milliyet gazetesinin haberine göre ligin ilk yarısındaki maçlarda performansıyla beğeni toplayan, fakat ikinci devrede uzun süreli sakatlıklar yaşayarak büyük bir düşüşün içine giren Ferrari’nin, satılabilecek yabancılar arasında olduğu bildirildi. Denizli’nin, yöneticilerle yaptığı görüşmelerde bu oyuncudan yeteri kadar verim almadığını söyleyerek, satışına yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

Siyah-beyazlı idarecilerin ise şimdiye kadar ciddi bir talibi çıkmaması yüzünden Mustafa Denizli’nin bu düşüncesine karşı oldukları vurgulandı. Yöneticilerin, Denizli ile yapılan görüşmede, “Ferrari için şimdiye kadar teklif almadık. Verdiğimiz bonservis bedelinin altında bir rakama da satamayız. Ucuza satacağımıza takımda kalsın” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.

Teknik heyetin, Ferarri’yi özellikle alt karın bölgesindeki kronik sakatlığı yüzünden göndermeyi planladığı öğrenildi. Bu arada 31 yaşındaki İtalyan oyuncuyu ligin ilk yarısı sonunda transfer listesine alan Roma Kulübü’nün, Beşiktaş’a teklif yapmadığı açıklandı.

[adrotate group=”38″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu