HaberSpor Haberleri

Küfürlere “tenkit” de, Şeref Nasır’a kınama cezası ver, adliyeye gönder!

Şeref Nasır

Yolsuzluk operasyonu kapsamında çıkan tapelerde kim oldukları belirsiz heriflerin küfürlerine maruz kalan ve bunlara ‘tenkit’ diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın savcılığa ve Disiplin Kurulu’na verdiği eski Divan Başkanı Şeref Nasır, kınama cezasına çarptırıldı.

Beşiktaş eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır’a Disiplin kurulu tarafından kınama cezası verildi. Twitter’da Fikret Orman’a hakaret ettiği iddiası ile Disiplin kuruluna ve ardından da Savcılığa şikayet edilen eski Divan kurulu Başkanı Şeref Nasır’a verilen kınama cezası camiada tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Disiplin Kurulu’nun verdiği kararda çok çarpıcı bir ayrıntı da dikkat çekti. Kararda Şeref Nasır’ın aslında kulüpten ihraç edileceği, ancak geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı sadece kınama cezası verildiği belirtildi. Tebligatta Şeref Nasır’ın aynı eylemi 5 yıl içinde bir kez daha tekrarlaması halinde kulüpten atılacağı da vurgulandı.

Hatırlanacağı gibi Fikret Orman Şeref Nasır’ı Disiplin Kurulu’na sevk etmekle kalmamış hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunmuştu.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu