Haber

Ilgın’da feci kaza: 7 ölü

ilgin trafik kazasiiKonya’nın Ilgın İlçesi’nde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Ünal Demiral’ın kullandığı kamyonet, bu sabah sollama yaptığı sırada önünde seyir halinde olan otobüs ve otomobile çarptıktan sonra refüjü aşıp yolun karşısındaki otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet alev aldı. Kamyonet sürücüsü Demiral ile otomobilde bulunan 3’ü çocuk 6 kişi yaşamlarını yitirdi. 1 kişi de yaralandı.

lay yerinde polis, jandarma ve cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından cenazeler cenaze aracına konularak Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 7 kişinin öldüğü kazayla ilgili kimlik tespitinin henüz yapılamadığı bildirildi.
Öte yandan kaza anını gören otobüsün ikinci şoförü Namık Kemal Avşar, “Biz Antep’ten Bursa istikametine seyir halindeydik. Konya’yı geçtikten sonra bir kamyonet bize çarparak karşı şeride geçip otomobille çarpıştı. Kamyonet alev alınca biz yangın tüpleriyle gittik fakat yapacağımız pek fazla bir şey yoktu” diye konuştu.
Otobüste bulunan yaklaşık 50 yolcu ise başka bir otobüsle yola devam etti.

Kamyonetin altında kalan otomobilde bulunan 7 kişiden aynı aileden 5′inin kimlikleri tespit edildi:
Konya’da meydana gelen trafik kazasında kamyonetin altına giren otomobilde hayatını kaybeden 7 kişiden aynı aileden olduğu belirlenen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar yolunun 107. kilometresindeki Argıthanı kasabası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Ünal Demirhan’ın kullandığı 64 LD 377 plakalı kamyonet, önünde giden Mehmet Taş (56) idaresindeki 27 F 9640 plakalı otobüse yandan çarpıp orta refüjden karşı şeride geçip 34 Z 2762 plakalı lüks otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 7 kişi hayatını kaybetti.

Kazada ölen ve aynı aileden olduğu belirlenen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi. Ölenlerin sürücü Ayetullah Güner (31), eşi Melike (29), oğlu Caner (3), ikiz kızları Ceren ve Hayal (2) olduğu, ölen diğer iki kişinin ise sürücünün annesi Yıldız (63) ile babası Abdullah Güner (65) olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan kamyonet ve otobüs sürücüsü Ilgın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu