HaberPolitika Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da (Video)

kilicdaroglu ordu613

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül Anayasa Değişikliği Referandumu’na hayır mitinglerine Ordu’da devam etti.

Ordu’da halka seslenen Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, dokunulmazlığı kaldıracağına dair verdiği sözleri hatırlatarak eleştirdi.

İşte Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlık ile ilgili eleştirileri;

“Biz ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz. Ama bu ülkeye ihanet edenlerin, uluslar arası anlaşmalara imza atıp ihanet edenlerin, CHP tepki gösterince korkup uygulamaya koymayanların hesabını soracağız. İhanet ediyorlar bunlar. Şimdi Recep Bey’e soruyorum. Çık televizyonların karşısına, de ki biz Dubai’de anlaşma imzalamadık. De ki, ben de senin yakana o anlaşmayı iliştireyim.

Size her yerde her zaman doğruları söyledik ve görev bildik. Recep Bey bizi yalancılıkla suçlamış. Benim yalan söylediğimi tarih ve yer vererek göstersin eyvallah diyeceğiz. Ama ben şimdi Ordu meydanından tarih veriyorum ve Recep Bey’e soruyorum. 1 Ekim 2002. Amasya’da konuşuyordun, dedin ki ‘dokunulmazlıkları kaldıracağız’. 20 Ekim 2002, Mersin meydanında konuşuyordun, dedin ki ‘dokunulmazlıkları kaldıracağız’. 25 ekim 2002. Uğur Dündar’ın programına sayın Deniz Baykal’la katıldın, dedin ki dokunulmazlıkları kaldıracağız. Bitmedi! 24 Kasım 2002. Dedin ki ‘dokunulmazlık bir yıl süreyle bizim gündemimizde yok’.

Şimdi tarih kaç? 2010. Allah aşkına, bir insan bu kadar yalan söyler mi? Bakın, Ordu meydanından soruyorum, tarih veriyorum, konuşmayı veriyorum, inanmıyorsa gitsin Anadolu Ajansı kayıtlarına baksın. Orada görecek. Verdiği sözün arkasında durmayan adama ne denir? Bir adam yiğitse, bir adam düzgünse, bir adam halka hesap vermeyi namusu kabul ediyorsa verdiği sözün arkasında yiğit gibi durmalı. Adam gibi adam olmalı!

Ve Anayasa değişikliği geliyor. Bu anayasa değişikliğinde dokunulmazlık var mı? Niye yok? Recep Bey niye korkuyor? Söz verdin, namus sözü verdin. Niye kıvırıyorsun, niye adam gibi durmuyorsun? Bir de beyefendi ne diyordu? ‘Biz Kasımpaşalıyız’ Sen Kasımpaşa’nın ‘K’sı bile olamazsın. Kasımpaşalılar yiğit adamlardır. Kasımpaşalı verdiği sözün arkasında durur.”

[media id=225 width=600 height=340] [adrotate group=”53″] [adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. ya neolur bıraz gercek sıyasetcı olalım senın gereksız konuşmaların bıktırdı mılletı bıraz sıyasetcı olalım senın yaptıyın sıyasetle sıyasetcılık buysa artık bende pes dogrusu ülkenın sorunlarını konuş tartiş senınde ne olduyun chp nın temelının ne olduyu zaten belli sız deyılmıydınız ıstanbulu velc eden susuz bırakan cöplerı aldırmayan sız deyılmıydınız halen cıkıp meydanlardan halen halka ahkam kesıyorsunu daha yazayımmı yetermı

  2. ya neolur bıraz gercek sıyasetcı olalım senın gereksız konuşmaların bıktırdı mılletı bıraz sıyasetcı olalım senın yaptıyın sıyasetle sıyasetcılık buysa artık bende pes dogrusu ülkenın sorunlarını konuş tartiş senınde ne olduyun chp nın temelının ne olduyu zaten belli sız deyılmıydınız ıstanbulu velc eden susuz bırakan cöplerı aldırmayan sız deyılmıydınız halen cıkıp meydanlardan halen halka ahkam kesıyorsunu daha yazayımmı yetermı bırde cıktınız meydanlara hayır dıyorsunuz yazıklarolsun sıze ve syasete benım kökenımı araştırın nasıl solco olduyumu görürsünüz am sızlerı gördükce soldanda nefret ettım artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu