Haber

Fatih’de miras katliamı: 3 ölü

fatih miras cinayeti613İstanbul’un Fatih ilçesinde Bünyamin Ateş adlı vatandaş, mal paylaşımı nedeniyle davalı olduğu kardeşi Sertif Ateş, eşi Gülşen Ateş ve kızları Kardelen Ateş’i öldürdü.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Sancaktar Hayrettin Mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre iki kardeş Bünyamin ve Sertif Ateş, aynı binada, biri çatı katı iki daire satın aldı. Kardeşlerden biri çatı katında, biri de 10 numarada otururken zaman içinde aralarında dairelerin değeri konusunda anlaşmazlık çıktı.

İki kardeşin açtıkları davada mahkeme 10 numarada oturan küçük kardeş Sertif Ateş’in haklı olduğuna karar verdi.

Bunun üzerine kardeşlerin arası iyice açıldı. Ve dün akşam ağabey Bünyamin Ateş, Sertif Ateş’in evini bastı. Ateş, eve girer girmez kardeşi Sertif Ateş ve eşi Gülşen ateşi vurduktan sonra evin doğalgazını açtı. Daha sonra ise cama çıkarak yardım isteyen 15 yaşındaki Kardelen Ateş’i başından vurdu.

Kendisine engel olmak isteyen Demirkan Ateş’e de bir el ateş ettikten sonra dışarı çıkarak havaya 3 el ateş etti. Bünyamin Ateş daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Teslim olduktan sonra sağlık kontrolüne götürülen Bünyamin Ateş, basın mensuplarının “Neden yaptınız” sorusuna “Bu Yargıtay 1. Hukuk mahkemesi davasıdır” diye bağırdı.

[adrotate group=”54″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu