Gündem

İkitelli’de kumaş fabrikası kül oldu

yangin fabrikaİstanbul İkitelli’de fabrika yangını! İkitelli Organize Sanayi sitesindeki bir kumaş fabrikasında çıkan yangında dumandan zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre İkitelli Organize Sanayi Sitesi Turgut Özal Caddesi üzerinde mobilya kumaşı üreten bir fabrikanın depo bölümünde dün gece yarısında yangın çıktı. Kadifeteks isimli fabrikada çıkan yangın kısa sürede binayı sardı. Olay yerine Başakşehir, Fatih, İkitelli ve Gazi itfaiye ekipleri kısa bir sürede geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında can kaybı yaşanmadı. Dumandan etkilenerek zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Depo bölümünde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği gözlendi.

İş yeri sahibi Mehmet Albayrak kısa süre sonra olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinin çalışmalarını üzgün gözlerle izledi. Yangının depo kısmında çıktığını belirten Albayrak, “Çok büyük bir problem yok. İtfaiyeci arkadaşlarımız yangına müdahale etti. Şu an için hasarın ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlar kontrol ediyor. İçerde çalışan yok. Çalışanların hepsi tahliye oldu” ifadelerini kullandı.

Yangın hala devam ediyor!

kadifeteks yanginiİstanbul İkitelli Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren mobilya kumaşı fabrikasında çıkan yangında, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık olarak 13 saattir yangına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, duvarlarını yıktığı fabrikanın içinde tutuşan kumaşları söndürmeye çabalıyor.

Çevre ilçelerden çağrılan itfaiye takımlarının desteği ile devam eden söndürme çalışmalarında, bazı itfaiye erlerinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri fabrika duvarlarını kırarak alevlere müdahale etmeye başladı. Tutuşan kumaşların çıkardığı yoğun duman ise bütün sanayi alanını kaplamış durumda. Bazı fabrika çalışanları söndürme çalışmalarını çaresizlik içerisinde izlerken bazı çalışanların ise yüzlerini maskeyle kapattıkları görüldü.

[adrotate banner=”106″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. kadifeteks te7yil calistim insaallah fazla hasar olmamistir en buyuk tesellim can kaybin olmamayisi cunku cogunu taniyorum ve benim arkadasim kadifeteks camiasina murat beye mehmet beye ve yunus kaya ya isci arkadaslarima gecmis olsun ben necati kaya

  2. çok üzüldüm ben boğaziçindeçalışıyorum kadifetezsin şubesiyiz inşallah zarar beklenenden az çıkar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu