HaberSpor Haberleri

Eski Beşiktaşlı Mete Düren: Aziz Yıldırım aklandı, Fenerbahçe şike yapmadı!

Mete Düren

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden olan, TFF Basın Sözcüsü Mete Düren Fenerbahçe’nin şike yaptığına inanmadığını, şike sürecinin ardından Aziz Yıldırım’ın da aklandığını söyledi.

CNN TÜRK’te Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular programına katılan Mete Düren, Yıldırım Demirören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu’nun şike sonucunu düzgün bir şekilde sonuca bağladığını iddia ederek “Benim vicdanım çok rahat. Fenerbahçe’nin şike yapmadığını şampiyonluğu hakederek elde ettiğini düşünüyorum. Ben 15 yıldan beri aktif olarak futbolun içerisindeyim ve hiç şike duymadım. Böyle bir intiba bende uyanmadı. Hatır şikesi hep konuşulmuştur. Bunun bir yakıştırma ve bir etiketleme olduğuna inanabilirsiniz. Ben sahada oynanan futbolun temiz olduğuna inanıyorum. Aziz Yıldırım da şike süreci sonrasında aklanmıştır. Aziz Yıldırım’ın kendine has bir üslubu vardır. Türk futbolunun önemli karakterlerinden biridir. Spor hukuku açısından da bu durumdan aklanarak çıkmıştır. UEFA yeni bir dosya ulaşmadığı sürece şu anda sistemi eski kaldığı yerden devam ettiriyoruz dedi bize. Ben artık bir şey olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Düren, hem Beşiktaş’ta başarılı bir yöneticilik yaptıklarını savunarak medyaya şu sözlerle sitem etti:

“Fenerbahçe ve Galatasaray’ın rakamları Beşiktaş’ın rakamları kadar hiç konuşulmuyor. Beşiktaş’ın kongresi içerisindeki, kulübün içindeki haberleri de medyanın Fenerbahçe ve Galatasaray kadar dışarı çıkardığını görmüyorum Bu açıdan kalbimiz kırık.”

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu