HaberSpor Haberleri

Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş için imza töreni

Gökhan Süzen imza töreniBeşiktaş, devre arasında kadrosuna kattığı Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş ile resmi sözleşme imzaladı.

İmza törenine katılan Beşiktaş Futbol İdari Direktörü Semih Usta, sezonun ilk yarısının bitiminde teknik heyet, izleme komitesinin raporu ve imkanlar ölçüsünde kadrolarını güçlendirdiklerini dile getirerek “Biz Beşiktaşlılık duruşuna uygun transferler yaptık. Bu iki oyuncunun camiamıza katkıda bulunacağına inanıyorum. Oyuncularımızın başarılı olacaklarına güveniyoruz. Transferde ihtiyaç olursa yine de takviyeler yapabiliriz” dedi.

 

İmza töreninden görüntüler için tıklayın (Video)

 

Gökhan Süzen ise “Büyük takıma gelmek her futbolcunun hayalinde olan birşeydir. Böyle bir hayali gerçekleştirdiğim için mutluyum. Transferim sezon öncesi gerçekleşecekti ama olmadı. Ben oynadığım takdirde Beşiktaş’ın beni isteyeceğini biliyordum. Güzel bir tranfser dönemi oldu. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, kendisinden beklentilerin farkında olduğunu dile getirerek, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını kaydetti. Gökhan Süzen, ilk maçta cezalı olduğu için forma giyemeyeceğini ve bu nedenle devre arasındaki çalışmalarda hep yedek takımla antrenman gerçekleştirdiğini ve bunun cezaasını çektiğini ifade etti.

Beşiktaş’ın diğer bir yeni transferi Sinan Kurumuş da 18 yaşında Beşiktaş’a transfer olarak hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu