HaberSpor HaberleriVideo Haber

Devrim gibi kongre! “Atkılılar” yönetimi neden rahatsız etti? (Video)

mali kongre

Beşiktaş’ta dün yapılan Mali Genel Kurul’a genç üyeler yaptıkları konuşmalar ve estirdikleri fırtınayla damga vurdu. Yönetimin rahatsızlığı gözlerinden okunurken adeta yönetimin amigoluğuna soyunan ve tehditler savuran Aydoğan Cevahir de “Atkılı Beşiktaşlılar”ın tepkisiyle sustu. (Video)

Kongre üyelerinden Ahmet Gelberi, Özgür Şentürk, Metin Ergüven, Burak Gür, Sezgin Güngör, Evren Aksoy, Eren Güçarslan, Rüzgar Sağnak, Ozan Biber ve Derviş Yıldız’ın yaptıkları konuşmalarda yaptıkları eleştiriler ve üslupları ile özellikle yeni kongre üyelerinin oluşturduğu hava yönetimde rahatsızlık yarattı.

Kimsenin adamı olmadıklarını üstüne basa basa belirten bu kongre üyelerinin camianın sorunlarını, yönetimin yanlışlarını tek tek ortaya koymaları dikkat çekerken kongrelerin meşhur “ön sıra müdavimleri” de yeni üyelerin coşkusu karşısında adeta sindiler!

Kongre üyelerinden Aydoğan Cevahir’in yönetimi eleştiren konuşmacıları sürekli ön sıradan hakaret yağmuruna tuttuğu ve tehdit ettiği ileri sürüldü. Cevahir’in genç kongre üyelerinden Ozan Biber’e konuşması sırasında “Çık dışarı, senin ifadeni alacağım” demesi tansiyonu yükseltti.

Cevahir’in tehditkar hareketlerinin devamında ise salon “Cevahir dışarı” sloganıyla inledi. Bu tablo da “Beşiktaş kongrelerinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedirtti.

İşte o görüntüler;

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu