HaberSpor Haberleri

Cenk Gönen sakatlandı, 2 ay yok!

cenk gonen mc bp

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük darbe alan Beşiktaş’ta şimdi de Cen Gönen’in sakatlığı şok etkisi yarattı.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Cenk Gönen’in sol el küçük parmağında kırık meydana geldiğini ve 8 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Cenk Gönen’in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 15. dakikasında parmağında kırık oluştuğu, maçı da bu şekilde tamamladığı öğrenildi.

Sezonun ilk yarısında sakatlıklar nedeniyle neredeyse hiçbir maça tam kadro çıkamayan Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta da Ersan Gülüm sakatlanarak sezonu kapamıştı. Cenk Gönen’in yokluğunda Beşiktaş kalesini ilk yarıda yediği hatalı gollerle taraftara saç baş yolduran Hakan Arıkan koruyacak. Rüştü’nün de sürekli sakat olması teknik heyeti düşündürüyor. A2 takımı kalecisi Umut Kaya da A takımla antrenmanlara çıkacak.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. beşiktaşımıza ofnasa yapılan bu kadar transferden sonra defansta vererdiğimiz (E.Gülüm ) sakatlardan sonra zaten kalede yetersiz görülen Hakan Arıkan’a kalması defanstada çok fazla pozisyon veren Beşiktaşımızın çok daha zor günler geçireceğinin habercisidir.Allah taraftarımıza sabir versin.Takıma yapılan bu kadar yatırımdan sonra sezon sonu iyi bir yerde ligi bitiremezsek bu karşılıksız boçlarla uefa bizi avrupaya almıyacak hatta süper ligte bile olamıyacaz.takımda yıldırım demirörene kalır alacaklarına mahsuben

  2. Keşke Rüştü sakat olmasaydı.. Umarım Cenk kısa zaman içerisinde düzelir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu