GündemHaber

Etiler’deki Celebrity Fitness kapandı!

celebrity fitnessDünyanın en ünlü spor merkezlerinden Celebrity Fitness’in İstanbul Etiler şubesi ani bir kararla kepenk indirdi. Yaklaşık 2 bin üye şokta!

Geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle Türkiye pazarına giren Celebrity Fitness, 30 şube hedefiyle açtığı tek merkezini kapattı.

2003’te kurulan ve dünyada 70 bin üyeye ulaşan şirket, İstanbul Etiler’de daha çok ünlülerin tercih ettiği Celebrity Fitness Center olarak faaliyetini sürdürüyordu.

Geçtiğimiz pazar gününe kadar üye alımı yapan spor salonu, pazartesi günü kapanacağını açıkladı. Türkiye Genel Müdürü J.J. Sweeney, açılışta, Türkiye’ye 2012’ye kadar 70 milyon dolarlık yatırım yapaklarını belirtmişti. Şimdi ise 1 gecede gerekçe gösterilmeden kapanma kararı alındı.

2 bine yakın üyesi ve 40 çalışanını bu kararıyla şoke eden firmaya tepki gösteren üyelerin bir çoğu aylık ücretlerini kartlarıyla çektirdikleri için mağdur olduklarını söyledi. Firmadan ise, ‘salon tam anlamıyla kapandıktan sonra üyelerin ücretlerinin geri ödeneceği’ açıklaması geldi.

[adrotate group=”75″ banner=”77″] [adrotate group=”53″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu